пов'язаних лінії

H

hmsheng

Guest
Хто може дати поєднанні модельний передачі?
Поєднанні лінія складається з 2 смуги з 4 порту.4-портовий S-файлі параметрів визначається моделювання EM.Яким чином я витягаю поєднанні ємність дві смуги?

Спасибі.

Привіт hmsheng,які замикання або Є. симулятор ви використовуєте (Microwave Office або Sonnet)?
Ви хочете пряність або S параметрів файлу?

Моделювання ЕМ здійснюється з моменту.
І Spice моделі хотів.

hmsheng пише:

Хто може дати змішаної моделі лінії передачі?

Поєднанні лінія складається з 2 смуги з 4 порту.
4-портовий S-файлі параметрів визначається моделювання EM.
Як я можу витягти поєднанні ємність 2 смуги?Спасибі.

eckypting:

Це корисно.Спасибі.
Можеш також еквівалентний забезпечити схему пов'язаних лінії?

З найкращими побажаннями

Шановні панове.
У мене є питання?як встановити опір матч антени дизайну в HFSS?

Для еквівалентної схеми, аналіз лінії в поєднанні SonnetLite (можна завантажити безкоштовно www.sonnetsoftware.com, я працюю на Sonnet) з портами 1 і 2, з одного боку, портів 3 і 4 з іншого боку, як пронумеровані зверху вниз.Встановити посилання літаків тому вам доведеться один або два осередки довгої лінії (тобто дуже малої довжини).Переконайтеся, що загальна протяжність лінії, по крайней мере в два рази перевищує товщини підкладки.Після того як ви отримаєте S-параметрів, відображення графіка даних.

Тепер, коли граф відображається, перейдіть до виведення меню (вгорі).Одним з варіантів є випуск R, L, C, G і параметри поєднанні лінії.Це на одиницю довжини, де одиницю довжини де-вбудованих довжина лінії передачі ви аналізували.Ця модель може бути використана в різних варіантах SPICE.Там буде одна модель для кожної частоти ви аналізували.Перевірити обгрунтованість моделі, переконавшись, моделі рідко міняються від одній частоті до наступного

Можна також зробити це в імпульсної та експорту S-параметрів.Потім завантажити їх в програму графічний Sonnet і знову увійдіть в меню Ouptut.Тим не менш, клієнти коментар, що, коли вони роблять це з даними Momentum, модель коливається з частотою багато, і проблема, як видається, з-за невеликої помилки представив їх де-вкладення.(Така модель вилучення дуже чутливий до малих похибок.) Мені здається, що це тому, що без ідеально провідної боковині, вони не мають точні дані підставою для портів.Кілька невдалих спроб було зроблено цими клієнтами, щоб отримати повну технічну інформацію про імпульс де-вкладення.Якщо хто-небудь знає, де імпульс де-вкладення, можливо, опубліковані докладної інформації, будь ласка, дайте мені знати.(Sonnet де-вкладення було повністю докладну багато років тому, але останнім МТТ Перекл.)

Для непарного режим, в Sonnet сделать порти введення 1 та -1, виходи 2, 2.Бо режим, щоб обидва вхідних портів 1, і обидва вихідних портів 2.Парна і непарна імпедансів режимі надходять безпосередньо з Sonnet де-вкладення, або ви можете взяти RLCG модель і використовувати Z = SQRT ((R JWL) / (г ОРК)) ... це добре працює, якщо ти не т відбудеться вірити в складних Zo (в даному випадку немає, пошукайте потрібні міністра).Крім того, це буде вимкнено в 2 рази, не пам'ятаю, яким чином, але це в керівництві входить SonnetLite.

Спасибі Раути!
for coupled line.

Я можу тільки отримати LCT моделі спецій
для пов'язаних лінії.Але @ DS не може імпортувати такому форматі ланцюгів.І я теж виводяться у форматі PSpice?Або як я можу використовувати LCT моделі формату спеції?

До речі, наступне LCT моделі спецій для пов'язаних лінії.Я не знаю, як читати цей ланцюгів.Чи можете Ви надати допомогу?І ми можемо зробити еквівалентна схема LRCG з цього списку з'єднань?

-------------------------------------------------- --------
* Spice даних
. Y1 1 2 3 4 0 ymod л = 1,0
* Аналіз частота: 2000 МГц
* ***** Місце закінчень після цієї лінії .*****
. Ymod моделі спектрів nlines = 2
Lmatrix = 0.030502n, 0.091791n, 0.030502n
Rmatrix = 0.595465,0.004591,0.595465
Cmatrix = 0.005015p,-5.44e-3p, 0.005015p
Gmatrix = 3.719e-6, 1.731e-6, 3.719e-6
-------------------------------------------------- --------

З повагою,