побудувати тільки модем для передачі і прийому Msg

P

potetojb

Guest
привіт

Я хочу побудувати модему тільки для передачі і прийому Msg ..і модем може connet для мікроконтролерів та VB.

хто-небудь може мені допомогти ..

Мені моя країна модем коштує дуже дорого ..

якщо я побудую модем я можу зберегти мої гроші в іншому проекті ..

якщо моя ідея Crazy Будь ласка, скажіть мені ..

надії хтось може мені допомогти.

Привіт,

Деякі люди, напевно, знаєте точно, що ви говорили про ... точно, що ви хочете.Але я боюся, що мені потрібно трохи більше інформації, перш ніж я можу сказати.

Цитата:

... І мода connet для мікроконтролерів та VB.

ОК ..

Я використовую Visual Basic 6 для читання і отримати (вхідні) Msg з мобільного телефону (Sony Ericcson T610 побудували модем) ..і я використовую PIC16F84A (ПОС BASIC PRO) і мобільного телефону (Sony Ericcson T610 побудували модем) для Надіслати повідомл.тому я використовую 2 побудувати в сучасному телефоні.Тому я хочу спробувати побудувати модем.ту ж функцію, як T610.U сказати з цього приводу
"Ви хочете фактичної ПК ... модемом для підключення до Інтернету".I Dont розумію ..Can U libarite ..

Sory за мій поганий англійська

Вітаю ще раз,

Я думаю, що є кращого розуміння картини.

Цитата:

U сказати з цього приводу

"Ви хочете фактичної ПК ... модемом для підключення до Інтернету".

привіт

Дякую
Buriedcode

Я все знаю про готових веб-сайту ..

Я хочу побудувати модем (Low Cost) ..те, що я маю на увазі новий модем може підтримувати в команді тільки для відправлення й одержання Msg ..

Чи можна мені допомогти ..приведіть кілька прикладів для перетворення 7 біт 8 біт для ЦС 89c2051 (PDU режим) ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back