плутанина у визначенні сітки частот і клітин на довжині хвилі в ie3d

S

sameerccs11

Guest
привіт їм так заплутати у створенні сітки frquency і клітин на довжині хвилі в моїй антени. У мене є дизайн микрополосковой антени, і я поставив сітки частот 3 та клітин на довжина хвилі 16, але значення за замовчуванням клітин на довжині хвилі 20, але він не брав 20 і давав якісь помилки "розподілу матриці не вдалося" і в 16 клітин на довжині хвилі Знадобилося майже 6 годин, щоб завершити моделювання. Ну, їм отримати дуже хороші результати, але до цих пір плутають, що я багато mesing частоти і клітин на довжині хвилі правильно. Тому я хочу, щоб хто-то набір сітки частот і клітини perwave довжини для мене, якщо я посилаю дизайну до нього і після Седень частоти і клітин на довжині хвилі відправити мене назад, то я буду моделювати мого "я". Я б дуже вдячна йому стосується Sameer

Привіт Самір, Ви повинні встановити сітки частотою, яка дорівнює або вище самої високої частоти ви будете використовувати у вашій моделювання. Клітин / довжина хвилі за замовчуванням 20 (з моєї голови) і розраховується на основі сітки частот. Фактичне значення необхідно залежить від того, як щільність струму змінюється з відстанню. Подивіться у файлі довідки про те, як сітка структури. Ви можете сітки одного полігонів під час редагування (з меншим розміром осередки), а інші (наприклад площині землі не близько до інших поточних несучих конструкцій), ви можете сітки з великими розмірами. Це дозволить вам заощадити час моделювання. Щоб побачити, як симулятор сітки, ви можете використовувати сітки команди (моделювання меню), це показує, сітки, не запускаючи симулятор. Версія, що я можу використовувати не оновлюється протягом багатьох років (версія 7 або 9), тому мабуть, що я не можу читати. Гео файли (вони змінили формат). Ви можете також використовувати метод прибирання полігонів для створення (ізольований) горизонтальної площини в нескінченній площині землі (як це було запропоновано в іншому потоці).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back