питання: Ku-діапазону LNB

L

littlemmx

Guest
привіт всім, я новачок.
У мене є питання про МШУ в Ku-діапазону LNB, як правило, шуму дуже низький, я хочу порадитися, хто хороший на МШУ, як я можу зменшити Н.Ф. в Ku-діапазоні.

littlemmx пише:

привіт всім, я новачок.

У мене є питання про МШУ в Ku-діапазону LNB, як правило, шуму дуже низький, я хочу порадитися, хто хороший на МШУ, як я можу зменшити Н.Ф. в Ku-діапазоні.

спасибі за відповідь.
Я тільки що дізнався, що шум фігура Ku-діапазону LNB дуже низький, в 14ghz, шум цифра 0,8 ~ 1 дБ (тип.).
тому я хочу, щоб дизайн МШУ подібне, але я не знаю, важливо, щоб вплинути коефіцієнта шуму МШУ.
Хто-небудь може мені допомогти?

Привіт,
Ну якщо ви розробляєте дискретних МШУ, основні ключі управління МФ МШУ вибору активного пристрою, кількість пасивних резисторів, і нинішній DC consumped.
Вам потрібно тільки один транзистор, як активна частина МШУ, вибору транзистора є критично важливим питанням на цій частоті, наприклад, Philips semiconductos має BFG серії з низьким рівнем шуму і charateristics високої Ft, звичайно, високий Ft означає кращу фігуру шуму та посилення , пасивна резистори використовуються для зміщення і зворотного зв'язку, але ретельного вибору їх значень necessay з-за їх внесок теплового шуму, постійного струму впливає як мінімальний коефіцієнт шуму і коефіцієнт посилення LNA.
Наступні URL містить дуже корисний документ про МШУ дизайн дискретних, хоча для 1,9 ГГц додатків, а не в зоні Ку, але містить корисну загальної методології дизайн МШУ дизайн дискретно.
http://www.semiconductors.philips.com/acrobat/other/discretes/CDMA_LNA_design.pdf
не соромтеся на будь-які питання.
З повагою,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back