питання стосується Power Divider дизайн статті

K

kumar16

Guest
У мене є питання щодо цієї статті я знайшов на форумах з Wilkinson дизайн дільник потужності.Як ви отримуєте Y цінностей?Ви потрібні, щоб отримати всі G значень (які дають вам значення ізоляції резистор).Я подивився на папери Dr.Seymour Чон в довідкових і застряг з тією ж проблемою, тобто нахиляє навіть знайти Y цінностей.Може хтось будь ласка, допоможіть мені розшифрувати?Большое спасибо.Я додаю статтю посилання (як її вже розміщений) і деякі його згадки вкладеннями.Спасибо.

Назва статті: загальна формула дизайну Multi-дільник розподіл влади
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=236814 # 236814
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Polkomtel otrzymał od Mid Europa Partners dokumenty informacyjne o sieci kablowej Aster i zapozna się z nimi - poinformował Jarosław Bauc, prezes Polkomtela.

Read more...

Ви повинні бути знайомі з тим, як 1960-х говорити зрозуміти деякі з цих документів.Загалом,

* Так як вони не мають комп'ютери назад в той же день, було дуже корисно для створення таблиці значень, які були "нормалізоване" на деякі поширені опором, таких, як 1 Ом.Тепер ніхто не використовує 1 лінія tranmission му, але це легко конвертувати таблицю опорів від 1 Ом нормованого опору на 50 Ом Опір нормоване простим множенням на 50.(Звичайно, якщо в таблиці були замість одного з admitances, можна було б нормалізувати її 50 Ом шляхом ділення на 50).

* Таблиця I, стор 113 дає (нормованої на 1 Ом система) характерних опорів кварталі хвиля розділів лінії передачі (Z1, Z2, ... Zn), ізоляція і нормованих значень резисторів (R1, R2 ,.... Rn ).Ці ж значення, які будуть використані на рис 3 D, наприклад, крім вас, щоб конвертувати (Y1 = 1/Z1, G1 = 1/R1 і т.д.).Отже, іншими словами, що я таблиця є вирішенням цього хлопця було знайти Y і G значення для різних граничних умовах.

* Зверніть увагу, що на відміну від багатьох інших проектів, що не існує одного єдиного рішення.У залежності від пропускної здатності, числа елементів, і скільки отримати брижах, яку ви готові терпіти, існує нескінченне число рішень цієї проблеми - таблиця показує лише кілька конкретних прикладів

biff44.
Спасибі за Вашу відповідь.Але я все ж таки думаю, Dont Я отримую її.Я згоден, є нескінченна рішень, але дозволяє кажуть, що я щось для desging пропускна здатність набагато більше, ніж вказано в таблиці, або те, що в ч / б, щоб було з урахуванням того, що мені тоді робити?я просто екстраполювати дані і пограйте з номерами, поки не отримаєте оптимальне значення?або всі ці формули непридатні.Також ви маєте на увазі оригінальні статті Dr.Seymour Чон, я питаю про нещодавній статті (від IMS 2001), де я є та сама проблема, будь ласка, повідомте.Його тільки що мені важко погодитися, що мені доведеться грати з програмним забезпеченням, щоб дати мені що-небудь, але не мають місця, щоб розпочати навіть.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back