питання про jdm і icprog

J

joe2005

Guest
Я отримав цей серійний рис програміст, які, як передбачається, буде jdm сумісні.Мені сказали, що вона повинна працювати з icprog і що це буде програма найбільш фото.

Тепер кожен раз, коли я намагаюся записати програму, вона дає мені 0000h перевірки помилок.Я sweeped чисте для вирішення, і я прочитав всі пропозиції, але ця проблема все ще існує.

По-перше, я намагаюся дізнатися, саме такий програміст.Вона має 5 і 12 вольт регулятором і кілька транзисторів на додаток до MAX232N і 74LS07.

Друге: я намагаюся одержати більш докладну інформацію про використання icprog.Яка різниця між прямим I / O і вдів і API, які я хотів би використовувати, якщо у мене Windows XP (да я встановив XP драйвера).Що таке критерії вибору затримки вартості.

Третє: Який найкращий спосіб дізнатися, якщо мій рис є живого чи мертвого.

THANKS

На WinXP я використовую вдовиць API - з прямою I / O не працює для мене.Який програміст у вас є - будь-який схематичний ми бачимо?

Ура

Одна з проблем полягає в тому, що у мене немає схеми і єдине слово надрукованим на КСП є "picprog".

Я думаю, я можу простежити за ПХД схематично, але в мене немає часу для цього зараз.
THANKS

@ Joe2005

Ви можете поділитися схематично, що ви працювали на .. може бути, я можу допомогти їм, використовуючи тому JDM програміст і немає проблеми в тому, що стосується програмного й апаратного забезпечення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back