питання про синтез антен картини

G

Guest

Guest
Привіт кожен
Я quesition про антени синтезу картини.Якщо у нас є поверхневого течії розподіл амплітуди і фази антени, ми можемо отримати значно pattern.Put навпаки, як ми можемо отримати поверхневих течій distritution (амплітуда і фаза) відповідно до далекої картини, такі як заходи Ment результати? Хто є гарні поради або будь-які документи про це?
Спасибо та найкращими побажаннями!
Цао Цао

Привіт, Цао Цао:

Рішення не буде унікальним.Однак, ви повинні мати можливість оптимізувати його для цієї мети.По крайней мере, ви можете оптимізувати структуру у формі за заданих параметрах шаблону.З повагою.

З повагою,

Цзянь, Дякуємо за поради
Може бути, я можу обчислити розподіл струму по оптимізації і нульовий позиції.Це кращий спосіб я думаю.
З повагою!Цао Цао

Привіт, Цао Цао:

Так.Теоретично, ви можете оптимізувати пі розподіл щільності струму.У реалізації IE3D дозволяє вам отримати доступ до поточних даними про щільність MGRID в поточному візуалізації розподілу.Тим не менше, воно не може бути в оптимізації циклу, якщо ви хочете нульового струму на певний порт.Ви можете оптимізувати для нульового струму на певний порт побічно IE3D.З повагою.

які антени ви маєте optmise?

ФАР?
апертурою антени?
...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back