питання про підсилювач етапу запас пропускної здатності та

H

hacksgen

Guest
Привіт всім,

У мене є сумніви щодо експлуатації підсилювача.Поки що з того, що я прочитав в літературі люди розробили підсилювачів, коли вони впевнені в тому, що в єдності отримати пропускну етап запас підсилювача atleast 50 ° або більш стабільної роботи.Це я вважаю, полягає в тому, що amplifer, імовірно, буде використовуватися також у якості буфера.

Виходячи з того, що я не зацікавлений у використанні підсилювача в якості буфера, і я знаю, що моя вхідних сигналів пропущення.
Те, що я хотів би знати, якщо є підсилювач з єдності отримати смугу пропускання частоти говорять близько 1 ГГц, на яких етапу маржа становить менше 0 ° або менше, а говорить на частотах до 100МГц етап запас або підсилювача на 50 ° і більше.Чи означає це, що підсилювач може бути використаний без яких-небудь проблем стабільності до пропускання 100МГц.і після цієї частоті він буде мати проблеми стабільності.

Спасибо

hacksgen писав:

.........

..............................

Те, що я хотів би знати, якщо є підсилювач з єдності отримати смугу пропускання частоти говорять близько 1 ГГц, на яких етапу маржа становить менше 0 ° або менше, а говорить на частотах до 100МГц етап запас або підсилювача на 50 ° і більше.
Чи означає це, що підсилювач може бути використаний без яких-небудь проблем стабільності до пропускання 100МГц.
і після цієї частоті він буде мати проблеми стабільності.

Я не впевнений, наскільки я розумію, що ви на увазі.Я поясню мої сумніви, більш чітко.
розглянути компаратор архітектурі, наприклад, у три етапи preamplifer плюс засувки системи предусілітель з кожним етапом, що мають певні вигоди.дозволяє говорити про те, що 3 етап використовується підсилювач потужністю компенсується зберігання схема для скасування компенсувати напруги.Тут використовується не зворотній зв'язок, як, наприклад, на відміну від вкладу компенсується зберігання схем.

І при тому ж стані, що я сказав.він має запас по фазі 50 ° або більше до 100МГц частоті і на єдність отримати пропускання 1 ГГц, а запас по фазі 0 °.

це означає, що вона може бути використана в якості компаратор до freqencies від 100МГц або менше, і вона буде спостерігатися стабільність проблеми тільки тоді, коли виходять за частотами 100МГц.

Я задаю це питання тому, що я прочитав в одному з доповідей, то про кого-то за допомогою такої системи.

Я не впевнений, наскільки я розумію, що ви на увазі.
Я поясню мої сумніви, більш чітко.розглянути компаратор архітектурі, наприклад, у три етапи preamplifer плюс системи замків.
дозволяє говорити про те, що 3 етап використовується підсилювач потужністю компенсується зберігання схема для скасування компенсувати напруги.
Тут використовується не зворотній зв'язок, як, наприклад, на відміну від вкладу компенсується зберігання схем.І при тому ж стані, що я сказав.
він має запас по фазі 50 ° або більше до 100МГц частоті і на єдність отримати пропускання 1 ГГц, а запас по фазі 0 °.Якщо у вас немає зворотного зв'язку,
то у вас немає петель отримати - і немає нічого, як етап маржа (причина його визначається тільки для закритих петлі!)це означає, що вона може бути використана в якості компаратор до freqencies від 100МГц або менше, і вона буде спостерігатися стабільність проблеми тільки тоді, коли виходять за частотами 100МГц.
Якщо ви не застосовувати зворотного
зв'язку не буде жодних проблем з нестабільністю!
І я повторюю: Якщо яка-небудь ланцюг має стабільності проблеми, це не має значення, якщо вхідні частотою 1 Гц або 1 МГц.Вона починається осціллірующімі з власних (від шуму або переключитися на наплив сигнал)
Або іншими словами: Ви можете використовувати - від стабільності аспект - кожен opamp, які не компенсуються в якості компаратор (у відкритому циклі конфігурації без негативне. Зворотному зв'язку).Більш того, вона не повинна була виплачена компенсація.

тим, використовуючи amplifer з виробництва компенсується зберігання схема не буде мати проблем з етапу різниці whtsoever після її відкритою петлі системи.і amplifer найпростішою N канал дифференциальной парі з чинним джерелом навантаження.
тоді, якщо я використовую введення компенсується зберігання схему для preamplifers то будуть проблеми зі стабільністю.полягає в тому, що правильно?Додано через 1 годину 8 хвилин:Дякуємо вам за вашу відповідь.Я-то плутають з вашої відповіді.Думаю, я був не в змозі зрозуміти, що ви означало б передати.подякувати за вашу інформацію.

hacksgen писав:Дякуємо вам за вашу відповідь.
Я-то плутають з вашої відповіді.
Думаю, я був не в змозі зрозуміти, що ви означало б передати.
подякувати за вашу інформацію.

Ну, я був в оману ур кілька пояснень.Але я все одно це прояснити.так спасибо за информацию.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back