питання про графік Сміт

S

saran7507

Guest
Привіт Все,

У мене є питання про виконання Сміт діаграми.У мене є PCB парних привести дипольні антени (FR4 підложки) з жорсткою пріпаян на кінець PCB і інший кінець жорстко пріпаян в N-роз'єм типу чоловіків.

Я хочу бачити імпедансной значення Сміт діаграми на мережевий аналізатор Agilent e5070b.

Частота діапазону 5.1GHz на 5.8GHz.Цей центр є частотою 5.45GHz.

Результати, які я отримав від мережевий аналізатор 53ohms на 5.1GHz і 25 Ом на 5.8GHz.

Я можу грати з антеною позиції bcoz IM проведення антену.

Чому їм отримувати 25ohms на 5.8GHz?

Це добре чи погано?

Я надає екрану для перегляду ур.Терміново потрібно ур відповідь.Спасибо.Привіт,
Chellappan.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

N

news

Guest
Smartfon, pendrive lub laptop odmówił posłuszeństwa? Straciłeś ważne dane, kontakty, filmy, zdjęcia? Jest sposób, by łatwo je odzyskać. Wystarczy jeden sprytny gadżet lub szybka i profesjonalna pomoc.

Read more...

S

saran7507

Guest
привет всем,PLZ відповідь мене ....

Мені потрібна допомога терміново УР .....

V

vfone

Guest
Теоретично Диполь антена resonating тільки на одній частоті.
На пропускну здатність дипольні може бути збільшена, якщо товщина елементів збільшується або вносячи деякі щілини в обійми елементів.

http://mwrf.com/Articles/ArticleID/21233/21233.html

Якщо можна скласти диполей, це також буде сприяти збільшенню пропускної спроможності.

S

saran7507

Guest
Привіт,

Я прикладеною антени і антени feedhorn фотографії.

N-типу з feedhorn антени pluged в N-типу страви.

На фотографії в цьому файлі:
1) Блюдо
2) Вид спереду feedhorn антена
3) Перейти думку feedhorn антена

Не могли б розповісти, як у Мені потрібно ключових вартості крок за кроком в Agilent e5070b мережевий аналізатор для перегляду діаграми продуктивності Сміт?

Сміта схемою, що і додає раніше показує 53ohms на 5.1GHz і 25ohms на 5.8GHz.Це практичні вигоди для цього 5,1 до 5,8 ГГц 21dBi про яких наближається до теорії отримати значення.Однак отримати в порядку, і я розумію, Abt прибуток, але я не розумію, як побачити коваля діаграму і спочатку, що ключовим у мережевий аналізатор.Чи є мої кроки отримати відповідь Сміт показники не так з тим ур.
Прохання керівництва мене.спасибоПривіт,
Chellappan
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

S

saran7507

Guest
Привіт,

PLZ Мені потрібна допомога у всіх.PLZ поясніть мені чітко.

B

brumi

Guest
Чи можете ви розмістите FR4 Специфікації, ПХБ і товщина Cooper товщини, а також фотографії дипольні або вимірювань?
Ви можете змінити мінливим імпеданс дипольні відстань від директора (рефлектор). Але 20% пропускної здатності дуже dificult.
Я міг би спробувати протестувати його в HFSS.

K

kspalla

Guest
Фромм коваль діаграми імпедансной обертається більш ніж у 5 разів, коли частота змінюється від 5.1 до 5.8GHz.

Я хотів би завершити її як поганий дизайн, якщо мета полягає в широкому діапазоні антени з 5.1GHz на 5.8GHz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor