питання про СВЧ підсилювач стабільності

A

ayhz2002

Guest
привет:
Я намагаюся розробити підсилювач для максимальної вигоди.Проблема полягає в тому, що підсилювач не є стабільним на рівні проектування частота якого становить 5,5 ГГц.Він є єдиним стабільним з 1,4 до 4,0 ГГц.Транзистор працює від 100 МГц до 6 ГГц.
Мені вдалося стабілізувати його у всьому діапазоні, за винятком низьких частот (від 100 до 400 МГц).Я розробив безліч підходящих мережі і до сих пір не стабільна на низьких частотах.Я використовую резистори завантажити обидва вхідних та вихідних ліній або з окурки.

Чи вважаєте ви, що транзистор підходить для осцилятори или что?

спасибо

ayhz2002

Krajowa Izba Rozliczeniowa S.A. uruchomiła w aplikacji OGNIVO moduł do przekazywania w bezpieczny sposób danych do rozrachunku pieniężnego transakcji zawieranych na rynkach Towarowej Giełdy Energii.

Read more...

Необхідно звернути стабільності кіл на діаграмі Сміта, щоб дізнатися, що навантаження, і джерелом опору буде працювати.Це має бути зроблено на всіх частотах.Утиліта Програма AdLab від http://people.freenet.de/weberconnect_free/adlabp2.htm має два порти, що програма робить це від S файл параметрів для транзистора.Він також варто звернути на Shareware плату, щоб отримати додаткові можливості по два порти програма, яка дозволить ефектів зворотного
зв'язку на цих розрахунках.Ви можете запустити програму безкоштовно за те, як у 20 разів, перш ніж вона повністю Квіти.

Вона буде також сказати, що це максимальний стабільний приріст та інших речей.Звичайний спосіб стабілізувати транзисторних етап полягає в тому, щоб поставити на опір з боку вихідним і вхідним зменшити прибуток sllightly.Ви також повинні поставити конденсатори в серії з ним не з коротких упередженості.Воно також корисно покласти невеликий індуктивності в серії видалити відгук на більш високих частотах.Ви можете скопіювати та спробувати значення цих компонентів, щоб беззастережно етапі стабільного на всіх частотах.

Я не чув, що є спеціальні транзистори спеціально для осцилятори, оскільки вона не є стабільною поза її цільової діапазон частот.

Яка ваша заявок - 100МГц до 6GHz?Різні програми мають різні методи стабілізації.

RGS

Так, вам доведеться ділянку стабільності діаграми Сміта схему перевірити точність введення або висновку, що причини таких коливань.один раз визначити винного, використання резистори навантаження техніки в тому, що порт з відповідним фільтром вбити коливань.

Використовуйте належну відповідність мережі (високий прохід у даному випадку), тому ніяких вигод у
зв'язку з низькою частотою.
Просто тому, що K є нестабільною, не означає, підсилювач буде коливатися.
* Пам'ятайте, що не знімати умовно стабільної * не означає * зніміть умовно ООН стабільної *.BD_

Якщо я так розумію, ваш дизайн частота.5,5 ГГц і дизайн не є стабільною в діапазоні частот 100 - 400 МГц.
У цьому випадку проблема частот.Діапазон складає приблизно десять років менше, ніж дизайн частоти.У цьому випадку дуже легко "місце" резистора (шунт або серії), щоб отримати стабільний дизайн таким чином, щоб в практичному плані резистори не впливають на одне десятиліття вище діапазону 5.5 ГГц.

спасибо вам за все.
Проблема полягає в тому, що я не можу використовувати резистор для стабілізації, так як професор повідомив нам, вони не мають опору для ГГц додатків.

Я не зрозумів, якщо вимога не доступні резистора є
обов'язковим з професором або, якщо це
пов'язано з тим, резисторів, не phisically існуючу у Вашій роботі.
Якщо це другий варіант, використовувати просто 0805 SMD резистори, вони гарні до тих пір, поки близько 6-7 ГГц.

Мандей

ayhz2002 писав:

спасибо вам за все.

Проблема полягає в тому, що я не можу використовувати резистор для стабілізації, так як професор повідомив нам, вони не мають опору для ГГц додатків.

Використовуйте індуктивно зворотній
зв'язок від випромінювача (джерело) сторони вашого підсилювача.
Збільшення індуктивності від випромінювача (джерело) буде стабілізувати низькочастотні частини вашого підсилювача.
Це може бути зроблено з використанням фактичних індуктора або просто збільшити довжину з GND слід емітента (Джерело).Занадто багато індуктивності зробить амп нестабільно при високій частоті.

BD_

I DONT KNOW схему вашого дизайну, але я думаю, ви могли б зменшити Q фактор вашої упередженості схем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back