питання про КНТ MWS Freq домену Solver & Тет Mesh

J

jpsmith123

Guest
Хто-небудь ще коли-небудь відчували ситуація, коли при спробі використання Solver частотної області, "створення тетраедричних сітка" Прогрес бару все вправо до упору, то є, очевидно, вона буде закінчена,
і насправді це говорить [100%], проте програма сидить ось так (це було більше години), очевидно, застопорився, і ніколи не починається вирішальний?У чому справа з цим?

Може бути проблем з пам'яттю (я думаю, що Ур моделювання "великих / складних" модель)

Спробуйте створити сітку для "модель малої" побачити, якщо це трапиться знову.

P.

Цікаво, однак, якщо структура, VIS-A-VIS різними налаштуваннями, є проблематичною до певної міри, не буде програма зазвичай дають мені натяку на яку?Велику частину часу вона здається давати попередження, коли щось не зовсім праві, в моєму досвіді.

У всякому разі, те, що я не розумію, полягає в наступному: при згортання програми, говорить, кнопки панелі завдань "[100%]".І коли я натискаю на кнопку і відкрити вікно, індикатор "створення тетраедричних Mesh" все вправо до упору, який, здається, згодні з повідомленням "[100%]".Якщо б все було в порядку, мені здається, вирішувач повинен почати, але не ... Програма Justs сидить (мабуть, назавжди, якщо залишити напризволяще).І accorging для Windows "Диспетчер завдань", це викривлення процесора.

Отже, схоже, принаймні, воно лежить на мені.Якщо вона дійсно робить щось законні, індикатор не повинен був цілком правий в менш ніж за хвилину, а потім просто залишитися там поховані багато годин на кінці свого діапазону, я думаю.

Я можу помилятися, але зараз я думаю, що це помилка.

Схоже, помилка.

Я б постарався:
1.Зменшіть складність моделі і повторної установки.Так, наприклад, видалити деякі тверді тіла (навіть це не дасть результатів U хочете).
2.Знову запустіть програму на іншому комп'ютері - переважно "сильніше" один.

У всякому разі, це звучить як щось ви повинні повідомити в команду КНТ о.

Привіт,
P.

Привіт jpsmith123!

Я зіткнувся з цією проблемою.

Це сталося зі мною в тетраедричних Маш Update.
Моя модель була велика циліндра, наповненого докладний матеріал.

Був не проблема з сіткою опору.або на зразок того, про свою самій програмі.

Я побіг моделі на інший комп'ютер з такою ж версією КНТ в 2006 році і працював добре.

Я думаю, що мої проблеми з програмним забезпеченням, що, коли я спробував встановити останню версію SP купируются це працює і я відновив його в попередній версії.
Може бути, це призводить до цієї помилку.

Про вас, якщо у вас виникли деякі проблеми з ліцензією, але якось вдалося запустити його, може бути це те, що змушує вас проблеми.
Спробуйте свіжий і чистий монтаж.

Хотілося б сподіватися, допомагав,

Іцик

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back