питання, пов'язані з дротом (автобус)

M

mrigsharma

Guest
поважати всіх !!!!!
У людей можуть будь ласка, дайте мені знати довжини, ширини і ширини провідника (шини), що використовуються в будь-якій технології (50 нм, 30nm або 90-нм) технології оленяча шкіра питання.
Ця довжина повинна бути використана на мене влаштувати опору і capicatence значення для з'єднання

Будь ласка, допоможіть !!!!!!!

1.Дізнайтеся, Ом / кв.м для металу
2.З'ясуйте, чи є ви опір по довжині, дихання, чи що, що ви можете допустити в вашому дизайні
3.З'ясуйте, чи є зниження ІК OK для даної конструкції.

Суть у тому, що я хочу знати значення, використовувані в режимі реального практичного застосування в designers.I перевірили ІТРС, але вони лише відзначили RC затримки для деяких довжин.

mrigsharma пише:

Суть у тому, що я хочу знати значення, використовувані в режимі реального практичного застосування в designers.I перевірили ІТРС, але вони лише відзначили RC затримки для деяких довжин.

Ваше запитання не має сенсу, як це занадто загально ..
Питання:

1.Довжина і ширина залежить від вашого дизайну, тобто, як довго зв'язку необхідно і скільки провід опору та ємності ваша конструкція може жити.Є також деякі правила проектування (за умови, фабрики) обмеження ширини дроту хв

2.Ви можете дізнатися Ом / кв опору (і можливих варіантів Montecarlo) з ДПК документи і розрахувати опір ваші дроти.

а) довжина залежить від розмірів кристала т.д.
б) для VEE / автобус VCC ви повинні бути в змозі натисніть enoug струму через автобус на постачання чіпів.(Я використовую 1mA/1um як перша оцінка)
з) для проектування аналогових, якщо ви ще кілька етапів, які споживають більше surrent знову, ви повинні переконатися, що дроти можуть протистояти їй.Якщо ви помістіть 0.5um дріт для 1mA постійного струму це, що станеться,
г) Якщо у вас реального дизайну ви також повинні переконатися, що VCC / VEE автобус досить широкий, щоб не занадто багато опору / Vdrop для того, щоб бути впевненим, що ОУР структури будуть працювати
е) часто можна знайти Максимальна довжина проводу не підключені до дифузії в антену правил
е) ширина / довжина обмежена ДРК (для зняття стресу)
г) з деякими технологіями ви повинні бути дуже добре розуміємо електроміграціі проводу (зазвичай це відноситься до отворів / контактів), що часто може диктувати, як ви могли б зробити розкладку (наприклад, IBM 5 л.с.)

чи може один сказати, що ширина ліній живлення, що використовуються в різних технологій і як ці цінності вирішив?

mrigsharma пише:

поважати всіх !!!!!

Може у людей, будь ласка, дайте мені знати довжини, ширини і ширини провідника (шини), що використовуються в будь-якій технології (50 нм, 30nm або 90-нм) технології оленяча шкіра питання.

Ця довжина повинна бути використана на мене влаштувати опору і capicatence значення для з'єднанняБудь ласка, допоможіть !!!!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back