питання>: конденсатор

C

chuan556

Guest
Зазвичай ми розміщуємо конденсатора між владою і горизонтальній площині з метою зниження шуму, але

1) ми повинні помістити кришку біля через або в куті (на квадратний плати)?

2) що частота повернення шум? Це те ж саме з частотою джерела? Або як ми його вирахувати? Throungh моделювання?

Я сподіваюся, що хтось допоможе мені, спасибо.

Rgds
chuan556

Конденсатори повинні бути розміщені як можна ближче до джерела з'єднання галасливих приладів і пристроїв, які susceptable надати варіанти.

Частота шуму в ланцюзі цілком і повністю залежить від ваших ланцюга робить.
Останній раз редагувався throwaway18 по 15 лютого 2006 17:39; редагувалось 1 раз в загальній складності

chuan556 пише:

Зазвичай ми розміщуємо конденсатора між владою і горизонтальній площині з метою зниження шуму, але1) ми повинні помістити кришку біля через або в куті (на квадратний плати)?2) що частота повернення шум? Це те ж саме з частотою джерела? Або як ми його вирахувати? Throungh моделювання?Я сподіваюся, що хтось допоможе мені, спасибо.Rgds

chuan556

throwaway18 пише:

Конденсатори повинні бути розміщені як можна ближче до джерела з'єднання галасливих приладів і пристроїв, які susceptable надати варіанти.Частота шуму в ланцюзі entirly залежить від ваших ланцюга робить.

Цитата:

I [..] хотіли б зрозуміти, як розрахувати оптимальний розмір для обходу конденсаторів.

якщо ми хочемо побачити реакцію в дальньому кінці, що означає, що ми повинні вимірювати приймача?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back