перфоровані отвори створення

G

Guest

Guest
Привіт
Я використовую роз'єм живлення в моїй конструкції.цей роз'єм має прямокутник Газа, тому я хочу створити компонент пропусками у вигляді прямокутника, перфоровані отвори в обшивці мій design.pls PCB дати мені ідею.Привіт
Жасмин

Nazwisko popularnego piosenkarza jest wykorzystywane do infekowania komputerów. Cyberprzestępcy zachęcają użytkowników do pobierania złośliwego oprogramowania wykorzystując sensacyjne treści dotyczące nastolatka.

Read more...

Жасмин пише:

Привіт

Я використовую роз'єм живлення в моїй конструкції.
цей роз'єм має прямокутник Газа, тому я хочу створити компонент пропусками у вигляді прямокутника, перфоровані отвори в обшивці мій design.pls PCB дати мені ідею.Привіт

Жасмин

Крім того, дайте нам знати, яке програмне забезпечення ви використовуєте, мишок?

Привіт

Я використовую PJ-002B я attachcing що file.using PAD 3-ю версію програмного забезпечення.

привіт
Жасмин

Для покриття дірку, якщо у вас виникли ради виробникові зробити це, то просто зробити правильний діаметр отворів на кожному кінці гнізда, а потім визначити це як нікельований слот на креслення.

Крім того, що він повинен бути покриті шляхом & виробник буде направляти цей слот перед вона проходить через лінію покриття.

У PPCB 3 слота були підтримані, у мене більше немає V3 встановлена, але ось витяг з файлу довідки для V5

Йти на допомогу, пошук і введіть умови [отвори]

####################################
Ви можете створити отвори за допомогою запиту / Змінити Pad Stacks діалогове вікно або / Змінити Pad Stack для шпильок діалоговому вікні.Отвори мають орієнтацію і офсетного властивостями, але мають ті ж одиниці і діапазон як орієнтація пов'язана PAD і зсув.Ви можете використовувати отвори тільки круглої, квадратної, овальної або прямокутної формою колодки.Таким чином, можна визначити тільки отвори для висновків компонентів.Всі прокладки в прокладці стека має бути овальної або прямокутної; PAD форма перевіряється на змонтованому стороні.Ви також можете створити теплової або antipad визначення отвори.

Контроль ширини лінії отвори використання ширини лінії в дрель Малюнок діалогового вікна Параметри.
Більш докладну інформацію про отвори, в тому числі інформацію про те, як використовувати їх у CAM350, див. "Використання отвори в CAM350 розділі" в розділі "Проектування" Посібника PowerPCB Концепції.
Див "Створення отвори в деколь" і "створення отвори в Пальці" для отримання додаткової інформації.

###########################

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back