перемикач конденсаторів фільтра

J

jianjing526

Guest
Привіт всім,
Я проектування п'яти порядку ФНЧ Чебишева.Три subckts каскадний скласти фільтр, одного порядку однією і двома biquads.Є п'ять операційних підсилювачів.Як роздавати характеристики цих операційних підсилювачів?Я плутаю всі ці дні!

Це не для мене ясно, що ви просите.Чи зацікавлені ви в операційні підсилювачі вимоги тільки?У будь-якому випадку, це має сенс, щоб побачити Вашу фільтра топології, щоб побачити, якою є роль вашого операційних підсилювачів (інтегратор, підсилювач ,....).

Спасибо за ответ!
Це biquad топології описані в книзі Аллена з низьким Q. Що мені потрібно знати, це специфікація операційних підсилювачів в топології!Чи можете ви дати деякі поради, дякую вам!

jianjing526 пише:

Спасибо за ответ!

Це biquad топології описані в книзі Аллена з низьким Q. Що мені потрібно знати, це специфікація операційних підсилювачів в топології!
Чи можете ви дати деякі поради, дякую вам!

LVW пише:jianjing526 пише:

Спасибо за ответ!

Це biquad топології описані в книзі Аллена з низьким Q. Що мені потрібно знати, це специфікація операційних підсилювачів в топології!
Чи можете ви дати деякі поради, дякую вам!

jianjing526 пише:.......
Пожертвування одним із задніх операційного підсилювача повинна бути "хорошою", як це можливо.
Але якщо я дизайну як загального операційного підсилювача.
Може бути, "деякі високопоставлені виставах" точно не потрібні!
Це може коштувати дорожче і споживає більше енергії.

...................

Переключення годин 100kHz.
Ще раз спасибі!

Дякуємо вам за вашу професійну пораду!
Як ви сказали, Вхідний опір, вихідний опір, вихід диска здібності і отримати вимогам повинні задовольняти їхні потреби.Може бути, пропускна здатність повинна бути в списку.До деякої міри моєї конструкції задовольняють цим.Але після сигналу постійного струму додається до вхідних вузлом, нічого, крім нуля з'являється на виході.Якою має бути Vin * 1 Оскільки це низькочастотну складову.Я не можу знайти те, що сталося з моєї схеми.Чи можете ви навести деякі пропозиції?
До речі, ви просто хлопець, який приносить мені яскравість в темноті!Ще раз спасибі!

На перше, я припускаю, що ви говорите про схеми, як показано в останній посаді, чи не так?
Питання: Ви мера (в реальному схеми) або імітувати S / C структурі?
Це дійсно не просто знати ймовірні причини.
Яка ваша Харчування підсилювача (Спліт або одно?).
Який підсилювач?
Привіт

LVW пише:

На перше, я припускаю, що ви говорите про схеми, як показано в останній посаді, чи не так?

Питання: Ви мера (в реальному схеми) або імітувати S / C структурі?

Це дійсно не просто знати ймовірні причини.

Яка ваша Харчування підсилювача (Спліт або одно?).

Який підсилювач?

Привіт

Я думаю, ви повинні слідувати класичний спосіб виявлення помилок:
1.) Перевірити блок живлення і - в якості бажаного результату - зміщення положення всіх активних пристроїв.Чи може будь-який сигнал гойдатися навколо зміщення точки?
2.) Перевірити, якщо перемикачі activitated по годинах сигналу.
3) Перевірте шлях сигналу від початку - у Вашому випадку після першого комутатора і так далі.
Удачи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back