Y
yassin.kraouch
Guest
Будь ласка, які мають уявлення про цю тему?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
я знаю, поки не знайшли відповіді на своє питання [ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Повідомлення додано о 12:16 ---------- Попереднє повідомлення було в 11:53 ------ ----[/SIZE] [/COLOR]Ось останні теми: http://www.edaboard.com/thread215632.html Джон
я Відомо, що TXI = XV в, але я збентежений, струм, який може акумулятор (3,3 В, 10Ah) дають може перевищувати 10, якщо конденсатор підключається безпосередньо до батареї? для того, щоб скоротити час зарядки потенціалу?Ось останні теми: http://www.edaboard.com/thread215632.html Джон
це батареї [URL = http://www.chinaheadway.com/en/productsh.asp?id=187] Headway акумулятор, літієва батарея живлення літієва батарея, E-велосипед літієва батарея, E- мопед літій-іонний акумулятор, E-автомобільного літієва батарея, Auto Start літієва батарея, обладнання для запасних літієвих батарей, запасних аварійного живлення літієва батарея, літій [/URL] я знаю, що батареї можуть виробляти більше, ніж 10А, але якщо конденсатор пов'язане, не absorbe потужністю більше 10А для того, щоб зарядити його?Я відповів на це питання в пост № 2 за попередній потік. Ви не змогли надати будь-яку додаткову інформацію, взагалі про батарею, за винятком того, що це "іонно-літієві" і нібито потужністю 10AH (ампер-година). Цілком ймовірно, відповідь на ваше запитання: «Може батареї забезпечують більше 10А струму" є та . Джон
я розумію це, але коли я підключити безпосередньо конденсатор до батареї, withour опір, робить ємність obsorbe поточних більше Потім 10А (надається акумулятор?Тут автоматизовано калькулятор для зарядки конденсатора [URL = http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/capchg.html # c1] Зарядка конденсатора [/URL] Спробуйте себе .............. з R = 0.1ohm _ С = 470μF _ Ustart = 3,3 В постійного RCtime = 47μs в момент = 0 ................... Icharge = 33A в момент = 10 мкс .............. Icharge = 26.7A в момент = 50 мкс .............. Icharge = 11.4A в момент = 100 мкс ............. Icharge = 3.9AI думаю, пусковий струм менше, ніж це (хімічні реакції в акумулятор decelerative функції) З повагою ЯК
це один з кращий відповідь, що я знайдений, але батареї внутрішній опір (якщо акумулятор повністю заряджений стягується 3.3/10 = 0,33 Ом) не 22 МОмпочатковий струм заряду управляється батареї і конденсатора послідовне опір і додаткові resististive і реактивних опорів ланцюга. Припускаючи, батареї і конденсатора опір може бути описано одним резистором (що не зовсім вірно) і окружних індуктивності можна знехтувати (залежно від настройки), заряд операція може бути описана простий експоненційною функцією. Якщо індуктивність питань, ви отримаєте диференціального рівняння другого порядку з осцилюючими, швидше за все, рішення. Так що ж вам потрібно знати, щоб відповісти на це питання точно? - Внутрішній опір батареї. Згідно таблиці, то вона буде нижче 22 МОм, щоб принаймні максимального значення, вказаного струм розряду 150 - вимикач і дроти опору й індуктивності - конденсатор послідовним опором (ESR), або, точніше, це залежить від частоти імпеданс і відповідні еквівалентна схема знаєте ви, каже параметрів? Крім розрахунку очікуваної початковий струм і струм зарядки сигналу, він може бути розумним, щоб перевірити, якщо батарея, конденсатор або інші частини схеми можуть бути пошкоджені струм заряду суму.
Очевидно помилкове припущення. Що це означає 60A і 150A номера в таблицю на вашу думку? Як правило, внутрішній опір, навіть нижче, ніж 22 МОм, в іншому випадку не буде небезпеки перевищення максимального струму розряду. PS: я раніше не специфікація Ri <6 МОм в таблицю., але батареї внутрішній опір (якщо акумулятор повністю зарядженої 3.3/10 = 0,33 Ом) не 22 МОм
ах так внутрішній опір може бути.Очевидно помилкове припущення. Що це означає 60A і 150A номера в таблицю на вашу думку? Як правило, внутрішній опір, навіть нижче, ніж 22 МОм, в іншому випадку не буде небезпеки перевищення максимального струму розряду. PS: я раніше не специфікація Ri <6 МОм в таблиці