перемикання транзистора на мікроконтролера

W

Wamor

Guest
Здравствуйте,

Вибачте, якщо ця тема знаходиться не в тому форумі.
У мене такий.Для перемикання навантаження з мікроконтролера я використовую 2n3904 транзистор.Колектора цього транзистора
пов'язана з 2k2 резистор на
24 V.
База транзистора
пов'язана з 22k резистор на виході мікроконтролера.У emmiter цього транзистора підключений до землі.
Мікроконтролери дати 10kHz outputsignal.
Коли я мірою по колекціонер транзистора бачу перемикання на затримку 1us (мікроконтроллер виробництва дає низький / високий), і я бачу відключення затримки 2us (micrcontroller дає висновок високий / низький).Ця затримка має вирішальне значення для моєї заяви, і повинні бути, по крайней мере в NS-області.(макс. 100 нс).
Чи може хто-небудь дати мені деяку інформацію про те, як покращити перемикання і відключення затримки.

Спасибо та найкращими побажаннями,

Wamor

Wamor писав:

Здравствуйте,Вибачте, якщо ця тема знаходиться не в тому форумі.

У мене такий.
Для перемикання навантаження з мікроконтролера я використовую 2n3904 транзистор.
Колектора цього транзистора пов'язана з 2k2 резистор на 24 V.

База транзистора пов'язана з 22k резистор на виході мікроконтролера.
У emmiter цього транзистора підключений до землі.

Мікроконтролери дати 10kHz outputsignal.

Коли я мірою по колекціонер транзистора бачу перемикання на затримку 1us (мікроконтроллер виробництва дає низький / високий), і я бачу відключення затримки 2us (micrcontroller дає висновок високий / низький).
Ця затримка має вирішальне значення для моєї заяви, і повинні бути, по крайней мере в NS-області.
(макс. 100 нс).

Чи може хто-небудь дати мені деяку інформацію про те, як покращити перемикання і відключення затримки.Спасибо та найкращими побажаннями,Wamor

Взагалі, ви в правильному форумі.

Я не думаю, що потрібно збільшити базовий струм.Ви можете прискорити переключення шляхом підключення невеликий конденсатор, наприклад 50 - 100 пФ паралельно з базою резистори.

Якщо дбати про максимальну вихідний струм, вам доведеться додати оміческій низькі (наприклад, 100 Ом) серії резистори з цоколем.

Зазначений термін зберігання визначається у відповідності з конкретними умовами і перемикання може бути значно прискорено.Але підвищення статичної бази нинішньої також збільшує зберігання заряду і уповільнює відключення.

Найбільш ефективним способом, щоб уникнути зберігання заряду ненасищаемості комутації, додавши відповідний Шоттки діод між колектором і базою.

Ви впевнені, що ємнісних навантаження не зірвати в швидкості?

Як ще один момент, Ви, ймовірно, не зможуть знайти значно швидше, ніж перемикання транзисторів 2N3904 для 24В операції.Ви повинні піти на розділ влади РФ, якщо ви справді її потребує.

Здравствуйте kishore2k4 і FvM,

Дякуємо вам за допомогу.Ця інформація дуже корисна.
Я все ще необхідно перевірити ємнісних навантаження, але це поки що невідомо.
По крайней мере, я отримав деякі корисні поради для підвищення швидкості перемикання.

Спасибо та найкращими побажаннями,

Wamor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back