передачі і приймач

S

smith123

Guest
Якщо у вас є будь-яка ланцюг про шляхи передачі і приймача, які покривають великі відстані (у першому поверсі будівлі 5-му поверсі того ж будинку)

Привіт, не могли б Ви уточнити ваші потреби ....

HI приятель! В основному я хочу, щоб система безпеки, тому я настійно необхідно ланцюг з її пояснення (я маю на увазі ЕПТ з високими діапазоні частот я думаю, що може долати великі відстані передачі)

Ви хочете, щоб структура systerm, які містять передавач і приймач? Це великий проект, і не одного народу може завершитися. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] Ви можете посилатися на Bluetooth-системою.

[Цитата = guorui] Ви хочете, щоб структура systerm, які містять передавач і приймач? Це великий проект, і не одного народу може завершитися. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/ колір] [/ розмір] Ви можете посилатися на Bluetooth-система [/ цитата] привіт він малий disance .. як земля місяць прикладом для великого disance. Ви можете використовувати FM ransmitter і приймачем.

[Цитата = smith123] HI приятель! В основному я хочу, щоб система безпеки, тому я настійно необхідно ланцюг з її пояснення (я маю на увазі ЕПТ з високими діапазоні частот я думаю, що може долати великі відстані передачі) [/ цитата] U можете використовувати FM-передачі, так як він має близької відстані , частота ліцензування не повинно бути проблемою. Цей проект не забере багато ур час і гроші, з 50 компонент і можемо конструювати як передавач і приймач. u'll отримати пекло кількість контурів в мережі. Як у вас на використання його для мети забезпечення безпеки надію U Got відправити деякі цифрові дані ще раз .. Є готові конфігурації, перетворювач цифрового приймача і доступні на ринку .. і може використовувати це дуже добре ... сподіваюся, що допомагає ... , Якщо й потрібна додаткова допомога, зв'яжіться зі мною ...

[Цитата = smith123], а перший поверх будівлі на п'ятому поверсі тієї ж будівлі [/ цитата] FM міг цього зробити. Якщо це ж будинок, який ви могли б спробувати передачі даних по лініях електроживлення ...

Я думаю, що ви можете зробити це різними способами наближається до цього:-Як було сказано вище, якщо вона знаходиться в тому ж будинку, ви можете використовувати лінії електропередачі для передачі даних. Пошук мережа для передачі X10. На мікрочіп вони сона відзначає, дизайн з цього приводу. -Радіо підхід (як зазначалося вище теж): Може бути легше реалізувати (або ні), це залежить від того, що ви хочете витратити. Є комплекти конфігурації, перетворювач і приймач для цього, з якими arround 20 євро-менш кожен. Ці комплекти ви можете підключити його до мікроконтролера і відправити дані. Ви також можете зробити це самостійно, але я не рекомендую робити це, тому що Tunning це може бути важко. -Інший метод може бути ультразвук, але я не впевнений, яку відстань вона могла кришку. Вибачте мій поганий англійська, я іспанська. Сподіваюся, що це допомогло вам.

Дорогі ви можете використовувати RMF12BP IC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back