перевірити технологію в Synopsys DC?

S

Sparc

Guest
Всі привіт, я потрапив в деяких querries на постійному струмі, і сподіваємося, що ви, хлопці, можете мені допомогти в пошуку відповідей.Я спробував керівництвом & Google, але не пощастило.
Якщо я використовую target_library class.db або Anyother. ДБ.
1.) Чи існує метод, який може сказати мені, яку технологію я працювати?
2.) Чи буде вона здійснити WLM моделями я хочу його використовувати?
3.) Are WLMs технологій залежать?і як вибрати їх?

Спасибо заранее ..

1.При U U доповіді бібліотеці можна побачити, що технологія ур наступні терміни доповіді або будь-якого доповіді буде давати таку інформацію.
У повинні використовувати WL моделей.
в іншому випадку він буде приймати значення за замовчуванням WLM.
U повинен сказати DC на що цей тип (10х10 "або 20X 20") в скриптах.

Sparc пише:3.) Are WLMs технологій залежать?
і як вибрати їх?

Якщо синтезатор буде використовувати цільової Бібліотека для відображення клітці.

після використання його команда компіляції карт дизайн з бібліотекою клітин ..

привіт,
Dr.farnsworth

1) В DC, виконайте наступні дії:
list_libs
На основі результатів вище, знайдіть ім'я бібліотеки, повинні бути на тій же лінії, що ім'я файлу бібліотеки.Потім зробити:
report_lib lib_name (приклад: report_lib клас)
Це дасть кілька основних інформація про procees використовували.За детальною інформацією процес.Вам слід звернутися до книги бібліотеку даних.

2) Так.Ви повинні використовувати дріт навантаження моделей, які доступні у вашій target_lib (або в деяких випадках по Вашому посиланню бібліотеки).Якщо ви синтез дизайну сказати, TSMC 0.25u, то ви повинні використовувати моделі дроту навантаження в бібліотеці, що надаються TSMC для 0.25u процесу.Ви не повинні використовувати модель дроту навантаження від інших процесів або ливарному виробництві.

3) WLM є залежними технологій.Однак точність краплі 0.18u і нижче.Загалом є два способи використання WLM:
а) Вручну - ви вибираєте дроту навантаження зі списку доступних з вашої бібліотеки.WLM цілому розробляються на основі області.Що ми зазвичай роблять це, прийняти дизайн, зробити швидкий синтез (без обмежень), просто отримати воріт заліку (області), і заснований на тому, що ми обрали для нашого WLM фактичного запуску.
б) Нехай DC вибирати.Якщо ваш Lib є таблиця Auto WLM, DC вибере для вас.

Висновок: деякі дослідження на WLM, щоб побачити, якщо її оптимістичні або песимістичні.Якщо його оптимістичний - просто overconstrain ваш дизайн, близько 10% до відповідальності за будь-які помилки.

використовуйте команду: read_lib, або: link_library

Тип list_lib, отримати ім'я бібліотеки перший (не бібліотеки імені файлу), а потім report_lib

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back