пасивного змішувача - Я повинен оцінити тимчасовий варіант імпедансу

M

macg84

Guest
Привіт, я повинен оцінити значення часу варіант опору від червоної лінії показано в прикріпленому файлі. Схема пасивного змішувача, і я читав, що ця схема може бути використана як фільтр, якщо покласти пасивний фільтр на виході. Але вона повинна бути безпечною, так що я для оцінки продуктивності імпедансу. Як я можу зробити, щоб оцінити його з каденцію? Спасибі

[Цитата = macg84] Доброго дня, я повинен оцінити значення часу опір варіант з червоною лінією показано в прикріпленому файлі. Схема пасивного змішувача, і я читав, що ця схема може бути використана як фільтр, якщо покласти пасивний фільтр на виході. Але вона повинна бути безпечною, так що я для оцінки продуктивності імпедансу. Як я можу зробити, щоб оцінити його з каденцію? Спасибі [/ цитата] я хочу, щоб вирішити цю проблему теж. Ви зробили це?

[Цитата = macg84] Як я можу зробити, щоб оцінити його з каденцію [/ цитата] Спробуйте отримати змішувача семінар Cadence це?:

[Цитата = "erikl"] [цитата = macg84] Як я можу зробити, щоб оцінити його з каденцію [/ цитата] Спробуйте отримати змішувача семінар Cadence це?: Дякуємо. Тепер у мене є інша проблема: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=397915&highlight = Чи мені допомогти?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back