пасивний елемент вимірювання, S Параметр для ABCD,

E

electronicman

Guest
Привіт, я розробив спіралі індуктора (тільки розмірами)
з використанням ADS. Я S-параметрів з результатами моделювання.

1-Як я можу отримати ефективну індуктивності або ємності за допомогою реклами?
2-Як я можу отримати ABCD (легко розрахувати індуктивності та ємності) матриця з S-параметрів?
3-Чи є спосіб вимірювання спіралі індуктора індуктивності та ємності interdigitated Smarter без використання компонентів модуля в рекламах?
4-чи є програми, які можна конвертувати S-параметрів ABCD automatically.let сказати Matlab?

Я знаю, як я можу визначити тип пасивних елементів на основі спостереження фазових різницю між S11 і S12 (-90 конденсатор), ( 90 індуктивності), але проблема полягає у вартості на мою призначив oprerating частоти, наприклад, 10GHz.

Спасибо

Привет

Щоб отримати індуктивності ви можете використовувати цю формулу, після того, як ви змінили в Y-параметри:

1.L =- 1 / (2 * пі * частота) * IMAG (1/Y12)
Q = IMAG (1/Y11) / Real (1/Y11)

2.Є формули, щоб зробити це, просто перевірити Pozar.Я не пам'ятаю, якщо ADS це як функції, але ви можете написати свій власний рівнянь в оголошеннях.Щоб мати Y-параметрів, просто скористайтеся StoY в ADS (Y = stoy (S)).

3.Не знаю.

4.Так оголошень або MATLAB.

Привет

Привіт,
Ви можете перевірити кріплення, сподіваюся, дадуть відповідь на ваше запитання # 2
І 4.
Потім називаємо це рівняння в даних дисплея після перетягування списку.

Що стосується пасивного 'зосередженими' вартістю у вашому призначив робочу частоту, спробуйте цей.Перетворення ZL для ZLn

і спробуйте нижче керівних принципів.
1.always використовувати схему ZY
2.always почати з вантажем на кінці уникнути плутанини,
а потім рухатися вгору до ген
3.Move на постійній R-G окружності таким чином, щоб прибути в центр карти.
4.Each руху дасть Вам значення реактивного елементу.
5.Moving на постійній плинності R aseries реактивного елементу.і переходу на постійній G поступається ashunt.
6.The напрямок руху на постійній RG окружності будуть визначати тип елемента, який буде використовуватися.
7.If руху вгору вона відповідає aseries або шунт індуктора
8.If вниз воно відповідає серії або шунт конденсатор

Ви можете зробити це в оголошеннях відображення даних за допомогою маркера на діаграмі Сміта, ви також можете написати рівняння при таких умовах, щоб знайти значення зосередженими елемент, який ви хочете, вам потрібно ознайомитися з даними Показати документацію, і ви знайдете стільки інформації
, що дійсно корисно

Це всього лише орієнтиром для типових проблем ще багато, і залежать від вашої схемою.Goodluck ...

Привіт,

Питання
№ 3, то, що ви маєте на увазі з приводу умнее компонент?

Привет

Smarter Compenent функції або модуля за допомогою яких ви можете створювати будь-які пасивних компонентів автоматично зосередженими в оголошеннях.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back