парні перевізника множинного доступу

G

Guest

Guest
Привіт,
Чи може хто мені керівництво Abt PCMA ...Парні перевізника muliple доступу??

Привет

Цей метод дозволяє транспондера смугу пропускання для повторного використання шляхом суміщення перевізників один на одного.Це має потенціал для великих заощаджень в космічний сегмент витрат на оренду.Цілком можливо, коли в системі проектування, дробних транспондера ресурс смуги пропускання, яка використовується в першу чергу, перед владою ресурс в повній мірі використані.Це може статися в мережах, де не всі земні станції мають мінімально можливого розміру, з точки зору отримання G / T.У таких випадках, з сучасної високої чутливості / потужних супутників, дуже важко одночасно й ефективно використовувати супутникові потужності та пропускної здатності засобів.Тенденція полягає в тому, щоб запустити з смуги пропускання, і вдаватися до аномально високої потужності спектральної щільності носіїв, таких як 8 PSK і 16 QAM або аналогічний.У PCMA, одна земна станція знає, що це таке і передачі відповідної затримку, а потім відняти слабка версія переданого сигналу з прийнятого сигналу на 'втручання' у
зв'язку з перевізником накладення усувається.

І
див. доданий файл також.http://www.viasat.com/_files/?view=pcma.pdf
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Шановні Шаріф,
Я працюю на intrefernce списання з нормативної точки зору.Тепер я почала MS дослідження в втручання анулювання.Я шукав деякі конкретні галузі роботи, і я знайшов цю річ.Чи можете ви сказати мені, якщо це є активним полем.як він сказав, він застосовується тільки до групи труби супутники, але нове покоління супутників працюють на борту обробки, так що б це мати певне значення в майбутньому?

Привет

Вона буде знаходитися по крайней мере на якийсь час, як новітні технології, як стверджує Viasat який також представив ArcLight.Arclight є першим інтерактивним VSAT з використанням технології CDMA поряд з PCMA.

На наступному посиланню дає деяке уявлення про це:

http://itpapers.zdnet.com/abstract.aspx?docid=72650&promo=999222&kw=A% 20Breakthrough% 20in% 20Satellite% 20Communications

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back