отримати негативний напруга живлення від DC Харчування

L

leongch

Guest
Привіт, я тільки отримав DC адаптера і 78L12 і 78L05 ...Як я можу отримати-12V і-5V з вищевказаних компонентів?Будь-які інші схеми, які забезпечують рекомендував-12V і-5V з позитивного джерела постійної напруги?Мені це потрібно терміново ...Проект проведена в найближчому майбутньомуЗавдяки багато

Якщо ви хочете ( ) та (-) поставка в той же час, з одного позитивного DC адаптера, то вам необхідно імпульсний регулятор инвертор або зарядового насоса для отримання негативного напруження.

Здравствуйте,
Залежно від того, що ви робите з ним, ви можете Інвертувати тільки блок живлення.Що я маю на увазі це за допомогою кнопок термінал як земля, і - сторону поставок в якості негативного напруги, тому що напруга є відносним.У багатьох випадках, можна побудувати харчування з одним регулятором 78xx схеми паралельно з одним, щоб дати & - постачання.Сподіваюся, що цей зміст, але якщо у вас є будь-які питання, просто запитайте, і я допоможу.
Привіт,
Роберт

Для створення слабкострумових негативному напрузі можна використовувати таймер IC 555 ..
Подивіться на схему нижче ..
Якщо поставляється з 12, і без 5.1V стабілітрон, він буде генерувати ≈-11V (1V завжди менше, ніж позитивних харчування) ..
З 5,1 стабілітрон, вона буде поставляти ≈-5.1V ..

Привіт,
IanP
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back