осцилятора CMOS зі стабільною частотою по кутах

E

Ebuddy

Guest
Мені потрібна допомога для розробки вільно запускати осцилятора в моїй конструкції CMOS.Частота генератора може бути що завгодно (в ідеалі, 1 МГц), але він повинен бути відносно стабільними (скажімо, 10%) у всіх кутах PVT.Чи можливо це?Яка архітектура я повинен використовувати?Спасибо.

[

Відпочинок VCO може бути відповідним.
Частота це detemined нинішнього року за звинуваченням конденсатора і Vref.
Це все відносно стабільною з PVTДодано через 2 хвилини:Ebuddy пише:

Мені потрібна допомога для розробки вільно запускати осцилятора в моїй конструкції CMOS.
Частота генератора може бути що завгодно (в ідеалі, 1 МГц), але він повинен бути відносно стабільними (скажімо, 10%) у всіх кутах PVT.
Чи можливо це?
Яка архітектура я повинен використовувати?
Спасибо.

Привіт,
RC генератор релаксаційних коливань є рішенням.Щоб отримати відмінностей між процесом менш ніж на 10%, U повинні йти для обрізки.У обрізки можна або поточних або конденсаторів.Поточні обрізки є найбільш простим.

Привіт,
Cinch

"тюльпан" пише:

Привіт,

RC генератор релаксаційних коливань є рішенням.
Щоб отримати відмінностей між процесом менш ніж на 10%, U повинні йти для обрізки.
У обрізки можна або поточних або конденсаторів.
Поточні обрізки є найбільш простим.Привіт,

Cinch

"тюльпан" пише:

Привіт,

RC генератор релаксаційних коливань є рішенням.
Щоб отримати відмінностей між процесом менш ніж на 10%, U повинні йти для обрізки.
У обрізки можна або поточних або конденсаторів.
Поточні обрізки є найбільш простим.Привіт,

Cinch

Привіт,
1pF нормально, у можете піти на меншу величину, також ДО 500fF.Єдине для даної частоти, якщо і використовувати більш високі шапки, U, доведеться витрачати більше струм заряду.Таким менших межі, меншим є поточним необхідних, припускаючи, хороший процес, як TSMC або UMC.Це залежить від поточної специфікації ур.Крім того, її не рекомендується використовувати капсули 300fF нижче, тому що з'єднання конденсаторів позначиться на продуктивності.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back