осцилограф В / справ на частоті періодичного час

G

Guest

Guest
Як мені встановити вольт на відділи на екрані осцилографа на ньому буде читати "період"
(Один цикл) для кожного з цих частот з періодичними час?

10 Гц = 100 мс
Якою має бути вольт на поділ бути встановлена на екрані осцилографа?
Для відображення період, і він буде 100 мс?

20Hz = 50 мс
Для відображення період, і він буде 50 мс?

50Hz = 20ms
Для відображення період, і він буде 20ms?

100Hz = 10ms
Для відображення період, і він буде 10ms?

200Hz = 5ms
Для відображення період, і він буде 5ms?

300Hz 3.33ms
400Hz 2.5ms
500Hz 2ms
600Hz 1.67ms
700Hz 1.42ms
800Hz 1.25ms
900hz 1.11ms
1Khz 1ms
2KHz 0.5ms
3kHz 0.3ms
4kHz 0.25ms
5KHz 0.2ms

Дурниці.В / справ не має нічого спільного з настройками час база.Використовувати Т / DIV створити базу час і В / справ, щоб встановити Y чутливості осцилографа.

Шкода, що я маю на увазі саме в настройках відділ

Фактичне встановлення Т / DIV залежить від кількості горизонтальних підрозділи екрану.Якщо це 10 див.Безліч Т / DIV в 10 разів менше значення для отримання одного періоду сигналу.
Якщо Т / DIV дорівнює періоду сигналу ви отримаєте одному періоді кожної горизонтальне поділ.

Осцилографи, як правило, пару ручок, які забезпечують лінійне перебудови, які повинні бути включені в кінці CAL для В / справ і Т / DIV налаштуваннями бути точним (при умові, що сфера відкалібрований).

Тому, коли я переходжу час у Відділі ручку і я отримую періоду частоти
Як я можу оцінити recipical частоти в часі в "МС" Я повинен
встановити час у Відділі ручкою так що кожен відділ зводиться до "МС" час
Частота Як я можу це зробити і реалізувати цю можливість на екрані осцилографа?

Може бути, це допоможе Вам.Tektronix "XYZs осцилографів":
http://www.tektronix.com/Measurement/cgi-bin/framed.pl?Document=/Measurement/App_Notes/XYZs/

Осцилограф відображає вхідний сигнал.Вона не змінює сигнал у будь-якому вигляді, включаючи його частоту.Ніяке кількість настройка призведе до зміни сигналу.Єдині зміни є як піднялися на дисплеї.

Щоб прочитати частоту сигналу, вам регулювати час / DIV налаштування для захоплення принаймні один період сигналу, а потім підрахувати кількість поділок цей період охоплює, а потім помножити цей час / DIV обстановці.

Наприклад, якщо ваш сигнал період простягається 2 підрозділу на дисплеї, і час / DIV налаштування 50ms/div це означає, що цей період 100 мс або 10 Гц.

Так, але коли я переходжу oscilloscpe Час / справ і поставив його на "Х", коли я мс
к-ть кубів / відділами та множинні коштує Як я дізнаюся, що їм робити це
право на отримання перетворення частоти = часом перетворення

Період = час = частоті

Для кращої точністю встановити час / справ, щоб вмістити тільки один період сигналу на екрані (або декілька періодів, як це можливо).Потім підрахувати кількість відділів і підрозділів дробу, що період займає (можливо, буде потрібно налаштувати X-POS, щоб зробити вимірювання легше).
Потім помножити число поділів на "час Х" / справ.Це період сигналу.Частота просто F = 1 / T.

Наприклад, припустимо, що час / DIV настройки, які ви повинні бачити тільки один період на екрані 20us/div і фактичний період сигналу складає 7,6 див.Таким чином, 7,6 * 20 = 152us
Тоді F = 6.579kHz

Я думаю, ми йдемо по колу.Будь ласка, попросіть кого-небудь іншого перефразувати, що саме ви хочете запитати, то пост належного питання.Тому що, я не думаю, що кожен з нас дійсно розуміють, що саме ви хочете.

Скільки дивізій / куби на екрані осцилографа повинно Я розраховую на ці
Основні 101 frequencys?

Там повинно бути Chart про цю річ

Там існує будь-яких графіків, про що ви просите.Ви повинні зробити на вашій власній.

Чи можете Ви мені допомогти, будь ласка запустити?

Сфера буде відображатися як багато періодів, які можуть поміститися на екрані, в залежності від часу та часу / справ.Якщо сигнал має період 100 мс, і ви встановіть час / справ до 100 мс, а потім десять періодів буде відображатися на екрані, тому що час / справ належить до одного "Куб".
Екран має в цілому 10 горизонтальних "кубиків", так що ви побачите, 10 періодів.

З іншого боку, якщо ви встановите час / справ до 10ms, то весь екран буде прокотилася в 10 * 10 = 100 мс, тому ви будете бачити тільки один період на весь екран.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back