осцилографів Низькі частоти?

G

Guest

Guest
Коли я можу контролювати осцилятора Низькі частоти або використовувати функцію генератора встановлено, що
від

1.) 0,05 Гц до 30 Гц
2.) 0,1 Гц до 25 Гц
3.) 0.2-12Hz
4.) 0,25 8hz

А.) Чому при використанні аналогових осцилографів миготлива точка стробування і не використовувати стійкий sinewaveform, що ви можете візуально або графічно побачити, тому ви можете виміряти період / Час сигналу?

Б) Чому не аналогових осцилографів Нехай низьких частот буде проводити більш чітко в реальному часі?

C.) Що б у необхідно змінити в аналогових осцилографів, щоб при низьких frequencys дисертацій діапазони більш наочним в реальному часі?

D.) Які заходи осцилограф низьким frequencys найкраще, що може зробити це в режимі реального часу?(щоб його не мигає або строб-точка)?

Analog oscilliscope насправді дуже добре показувала дані з низькою частотою, як показує в режимі реального часу, які змінюються.Напруга від схеми контролю пучка, що проходить по поверхні сфери всередині екран покритий фосфором і коли електронний пучок вступає в контакт з екраном він світиться, отже, невеликі рухомі точки виявляються при низьких частот.До цих пір точка на високих частотах це просто, що це так швидко, освіжаючий ythat світіння люмінофора не отримаєте шанс зникати.
Це було давно я використав аналоговий сферу так що я можу пропустити трюк тут, але якщо ви включите інтенсивністю до якомога більший слід займе трохи більше часу зникне і ви зможете зрозуміти, Всього сигналу дуже слабо на екрані.
Цифрові зразки сфери сигнал, так що воно буде відображати весь сигнал, але навіть на низьких частотах це не настільки точної як аналог сфери просто зручніше.

Якщо вимкнути світло в кімнаті, ви можете побачити весь світиться сигнал слабо.

У аналоговому днів сферу, ми використовували зберігання область для перегляду повільне або з одним сигналів розгортки.Зберігання масштабу розумно призначені Кінескопні з регульованим наполегливість.Просто Crank до збереженням ручку, і світиться сигнал залишається на екрані до тих пір, як ви забажаєте.Це було дуже корисно для повільних темпів розмах вибірки в область, ДТР, і аналізатори спектру.Я до сих пір використовується багатьма ГГц вибірки ДТР в старих мейнфреймах зберігання сферу Tektronix.

Сьогодні, цифрових осцилографів зберігати сигнал у пам'яті та відображати їх у різні зручні способи.

What U значить одне-сигналів розгортки?Що це таке?

Що таке ДТР значить?

Але чому не може регулярно осцилограф аналоговий дисплей низького frequencys?

Вона не показує низький frequencys тому ви можете побачити "все" сигнал одночасно в режимі реального часу, то чому це?

Що це за параметр "Збереження" Зробіть в осцилограф?
(ЕПТ з регульованим стійкості)

Що трюки є знати при використанні дешевих аналогових осцилографів при вимірюванні низьких час frequencys / період вимірів?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back