остаточного проекту

P

pico99

Guest
Здравствуйте, я студент на факультеті інженерних і я задати один допомогти мені отримати проект у зв'язку розділі або в розділі Електроніка

так що ви хочете зв'язку / електроніка проекту ..., Що трохи розпливчастим ...

я пропоную (може бути) купити DSP демо-ТИ борту і грати з ним.Хоча це може бути досить дорогою (~ $ 300), я думаю, що варто було б.Може бути, спробувати кілька простих проектів і пройти через великий набір Т. про appnotes.

Що стосується електроніки, може підібрати дешеві ПОС мікро онлайн програміст (вони йдуть ~ $ 30), і ви можете отримати ПІК ЦС безкоштовно в якості зразків, оскільки ви є студентом.Якщо вам потрібно проектних ідей подивитися на sparkfun.com і подивитися, що інші роблять Закону про держзакупівлі ж / мікроконтролерів.

Дякую Вам за відтворення
але я хочу сказати, що мені потрібно проектних ідей або об'єктів, які можуть допомогти мені отримати цю ідеї або проекти, які були опубліковані на інших інженерних факультетів в будь-якому відділенні в повідомленні відділу (CDMA, GSM, ANNTENA ,.....)
Чи може одна допомогти мені
Велике спасибі

Привіт дорогий ЗНАЙДЕНО прикріплених файлів Якщо вам потрібна Додаткова Пишіть.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

я думаю, що це посилання саме для вас: D

виберіть, будь ласка:

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/

Привіт деякі посилання на проекти

1) www.sonsivri.com
2) project.org
3) відносяться сайти з Массачусетського технологічного інституту, UCBerkeley, біти, повинен зібрати або гниди

Велике спасибі на відтворення
але якщо хто-небудь є сайти для спілкування або мікрохвильової печі або оптики проектів може допомогти мені більше, що вона є полем interist

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back