останніх версій програмного забезпечення для проектування друкованих плат і виготовлення

X

xischaune

Guest
Привіт ...
Чи може хто-небудь мені,
будь ласка, керівництво якої є останнім програмування використовуються ці дні для проектування друкованих плат, починаючи з нуля до виготовлення.
Спасибо ...

Я думаю, наставник Графік передбачає книжки для ведення таких робіт.

Ви можете завантажити EDWinXP 1.40 як інструмент для розробки ПХД.вона може бути доступна з www.visionics.a.se

Ви можете піти на Алегро з каденції.Це має ablity для розробки схематичному робити аналіз потім дизайн макета.В розміщення також можна зробити Siganl Цілісність аналізу, а потім генерувати manufacturable заходи, які можуть бути знову імпортовано в "Алегро" для перегляду або ви можете отримати ODB висновок, який можна розглядати в доблесть універсального глядача.

Удачи Алегро!
Нагарадж.

EDWinXP також підтримує ODB експорт та імпорт в своє програмне забезпечення

З точки зору виробника електроніки, я бачив багато CAD файлів, таких як gencad ...
Я використовую emTestexpert проектування тестер (FABMASTER).Тим не менше, я все ще шукаєте програмне забезпечення.Тому що я не бачив, як завантажити.Хто-небудь, отримати інформацію про це?

привет всем,
А орел??Ви можете використовувати схематичний і дошка для цієї схематичне з autorouter.you буде отримати PCD без будь-яких зусиль з Вашої сторони з допомогою авто-маршрутизатор.Незважаючи на те, що безкоштовна версія орел має трохи обмежень щодо розміру рада, але ви можете робити практично всі робочі місця.

Крім того, експрес-PCB є.Це програмне забезпечення є дійсно безкоштовним.Ви можете використовувати схеми та розробка друкованих плат, використовуючи його.arnab

Привет
Існує дуже хороший і низька вартість програмного пакета називається DIPTRACE.Я використовую той же, і дуже задоволений їй, бібліотека компонентів дуже добре, і спеціально autorouter з diptrace це дуже добре.

Ви можете подивитися на
www.diptrace.com

безкоштовно завантажувати версія є

rahul Шарм: D

Ви можете використовувати систему Дизайнер з Zuken.Він містить декілька модулів.
Система Дизайнер для створення окружного.
Рада Художник по КСП макета і Гербер Створення і редагування
EMI для EMC / EMI

Це дуже дорого, я не знаю вашого боса буде затверджувати бюджет на її покупку.
Але я думаю, дуже складно знайти його на вулиці.навіть у .. бла-бла-бла .. .. на сайті.
Я намагався протягом 2-3 років ...але я до сих пір не можу знайти копію цього програмного забезпечення.
Я просто використовувати його в своєму офісі.
Дозвольте мені знати, якщо хтось джерела.

Крім того, ви можете спробувати @ ltium DXP (раніше .. P * Otel).
Це гарна програма.

ура
ay97

привет
її qayyoum з Пакистану

Існує дуже хороший і простий програмного забезпечення
назва програмного забезпечення (EasyPc)
це душ засновані запустити програму, але все 95.98.2000.and Windows XP
Це має ablity для розробки схематичному робити аналіз потім дизайн макета
Я буду використовувати це програмне забезпечення в 10 yaer свою Ніцца
спробуйте

Хлопці вірять MeНайбільш простим і безкоштовним плати CAD я коли-небудь бачив "Kban"
Ви можете здійснювати пошук в Google, просто напишіть "Kban", Ви можете спробувати його.

Спасибо за ваш час
Maqsud

Я вважаю, що "орли КСП" проста у використанні.
"P * Otel DXP" не погано, як добре.

http://www.siongboon.com/projects/2005-09-07_home_pcb_fabrication/

Siong Boon

Це дійсно гарний, але U доведеться заплатити за це і не дешево.

Я можу порекомендувати безкоштовну називається Eagle.

У можете отримати її тут:

www.cadsoft.com.de

кращі програми ORCAD.вона може sinmulate,
малювати schemmost важливо andcan створити макет ур schemetic

Я знаю, ці два:

1) З _Altium: Остання версія _Altium Дизайнер 6.6
2) З Cadance:
останні версії Алегро 15.7

Здається, що ці два найбільших програмного забезпечення для проектування, моделювання та виготовлення аналогових та цифрових електронних схем та друкованих плат.

www.cadsoft.com.de

Я думаю, U повинні йти з цього

привіт мене Саамі
кращі програми OrCADДодано через 1 хвилину:Останню версію OrCAD також допомогла повністю проектування друкованих плат

Здравствуйте все.
У випадку комерційний інструмент може будь-який з вас, будь ласка, повідомте нам, скільки один платить за ліцензію на рік.

Може бути, ми могли б зробити список з приблизні ціни, які люди платять за кожну з пропонованих програмних засобів.

Таким чином, ми можемо оцінити кількість грошей, які потрібно вкласти, щоб почати працювати.

С.

xischaune писав:

Привіт ...

Чи може хто-небудь, будь ласка ... виготовлення.

Спасибо ...

Які у хочете точно.
Оскільки кожний Software Design HV деяких позитивних моментів в одній конкретній області.
скільки шарів PCB у хочу зробити.Будь то чи міді withour заповнити?
Подібно цьому приділяти більше інформації про ур потреб, тоді буде краще відповідь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back