останній рік семінар допоможе

K

koushik

Guest
Привіт,
Мені потрібно дати один семінар в рамках мого останнього року BE Звичайно, хто-небудь може запропонувати мені тему.Якщо це IEEE темою було б краще.
Я зацікавлений в ЦГЗ.Спасибо.

Привіт,

Якщо зацікавлені в ур DSP, то ви можете перейти на MPEG, JPEG кодування з використанням MATLAB.

Ви отримаєте великий матеріал в мережі ..........

да відвідайте сайт IEEE. БПФ також методів буде добре.

Здравствуйте, мой друг

Щось дуже цікаве полягає в тому, щоб спробувати інтерфейс сенсора зображення на DSP модуля, як TI TMS320C6713.Це досить складно для новачка, але він, те, що дуже мало хто люди зробили!Може бути, ви хочете зробити те ж саме, але використовується мікроконтроллер ....

Ваш вибір
...

Ну, DSP є величезною темі;

моя ідея можна говорити про вейвлет-перетворення (а там не так багато для введення студентів) ...

використовуючи DTFT і короткострокові (віконний) DTFT має до компромісу по обидві добре провести час або частота резолюції.Разом з тим, ми можемо забезпечити як вчасно N частоті з використанням вейвлет-перетворення.

У хотів все найкраще

Привіт Koushik,

тему у промові / музики обробка буде здорово!
Мова / Музика одномірні сигнал тільки тим вона менш складна, ніж зображення, але в той же час мова / музика могла б бути визнана easly для людей,
тому demontration з промовою / музика буде чудово.

Приклади для обробки мови: мовлення, емоцій виявлення, компресії мовлення (використовується в системі GSM), ехокомпенсаціі (використовується в телефон), слова поділ (з так званих коктейль середовища)
і т.д.

Приклади для обробки музики: музики відзначає визнання, еквалайзер
і т.д.

кращий

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back