основні відмінності між CPLD і FPGA?

A

abhineet22

Guest
Чи може одне дати мені 4-5 основні відмінності між CPLD і FPGA?
а також разом з додатком?

Привіт!
перевірити цю адресу:

http://support.xilinx.com/xlnx/xil_ans_display.jsp?getPagePath=7598

і ви там кілька зауважень з іншого сайту:

> Як щодо ...
CPLD: Може бути до великий ринок програмованих пристосування людей
які все ще вважають 22V10s є досить акуратний ідеєю.
FPGA: Big-на-величезний ринок програмованих пристосування людей, які
думаю, що це дуже акуратним ідеєю витратити 75 млн
Транзистори з метою створення млн. воріт логіки.Іноді EEPROM (само) налаштовані пристрої називаються CPLD,
Хоча SRAM (по собі не налаштований) пристрої називаються ПЛІС.Що стосується подробиць, див в цьому документі

Стівен Браун і Джонатан Роуз, "Архітектура ПЛІС і ППВМ: Підручник," IEEE проектування і тестування комп'ютерів, Vol.13, № 2, с.42-57, 1996

Існує величезна документація про CPLD і FPGA, але в наступний короткий
Основна відмінність між є CPLD і FPGA:
1.) FPGA є більш складними і гнучкими, маючи набагато більше воріт для використання.Разом з тим вони повільніше, ніж CPLD, які не містять стільки воріт.
2.) ПЛИС, як правило, засновані SRAM, що означає на харчування внутрішніх функціональність буде завантажити конфігурацію з зовнішнього EPROM / Flash в разі Майстер режимі або вгору, що буде робити у разі ведений режим (режим обраний по застосуванню відповідне напругу живлення до конфігурації штирьков).Це означає, що вам доведеться почекати cuple 10 мс (в залежності від складності FPGA і довжину даних конфігурації), перш ніж ви налаштовані робочі FPGA, таким чином, функціональність потрібно.Це не у випадку з CPLD, на харчування у вас необхідну функціональність.
3.) ПЛІС використовуються, коли складні завдання необхідно виконати, побудовано час не так критично.ППВМ використовуються в часі критично важливі програми з простою функціональністю.

Інша відмінність полягає в THT CPLD є І-АБО масив воріт .....FPGA, але не як ТНТ,,,

я можу сказати, як ТНТ,,,, будь ласка, поправте мене, якщо їм неправильний ....Sp

Ще одна різниця
Всіх логічних блоків у CPLD пов'язані маршрутизації Matrix, а в кожному CLB FPGA (конфігурується логічний блок) пов'язана з навколишнім CLBs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back