описів для всіх

P

prelude_g

Guest
Привет всемЯ workin на personnal проект і хотів би, щоб мої старі фішки з електронікою, але я не можу знайти опис.
В основному,

наша мета полягає в розробці небагато робіт на трьох колесах з 2 моторами.
Я буду використовувати транзистори і оп-амп.
Я цікавлюся якщо ICs, які я не можу знайти описи, вони "спеціальних команд ПС", які були розроблені для конкретних додатків, і чи є спосіб отримати інформацію про них?
Отже, у

мене велике питання: що кращий спосіб знайти опис в Інтернеті?
Завдяки yall_____________________________"Життя це безкоштовно, це хороша річ, правда?"

Prezes rady nadzorczej Huawei wystosował list otwarty do rządu amerykańskiego, w którym zaprasza władze USA do skontrolowania firmy. Amerykanie protestują przeciwko udziałowi chińskiego producenta w przetargach, z obawy przed szpiegostwem. Huawei twierdzi, że nie ma nic do ukrycia.

Read more...

Спробуйте цей сайт

http://www.datasheetlocator.com/

E

Привіт,

Я мав хороший досвід www.freetradezone.com.Вам просто потрібно зареєструватися і пройти ім'ям, а потім у вас є доступ до значної частини даних, де ви знайдете опис ціни та доступності.Іноді ви можете знайти тут навіть кістки деяких ICs.
удачі у вашому проекті робота.

поздоровлення,
hqqh

При цьому два варианта, не працює, спробуйте www.chipcenter.com, www.mouser.com, а потім, нарешті, використання www.google.com.

За старою мікросхеми, і багато хто з ПС www.fairchildsemi.com є гарним сторінку, на якій ви можете швидко знайти будь-який чіп або напівпровідник.

Національний має хорошу сторінку, щоб знайти напівпровідників занадто www.national.com

Здравствуйте,

Одна з найкращих пошукових систем для опису є www.icmaster.com
Реєстрація (безкоштовно) не потрібно.

Yall Привіт, спасибо за replyin так швидко!

Я дивлюся на всі сайти mantioned вище, але тим не менше, для деяких ICs я не можу знайти опис.Чому?От одна частина, на якій я хотів
би дізнатися: вона схожа на ІК-приймач / декодер, і ось, що на упаковці.

НЕЦ Японії
NH01SS 524
9418A3001

Я спробував все, але не можу знайти нічого.Я
б хотів декілька порад про те, як знайти unfindable частин, які я врятувати від старої електроніки.

Завдяки yall

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back