операції синтезу

V

vaf20

Guest
привет
У мене є основна проблема в відношенні вище issue.for простий приклад, припустимо, " " операції.
У знати, що існує багато структур, і алгоритм для надбудови галузі використання і швидкість стороні --
Я хочу додати два сигналу або змінної в моєму HDL code.how синтезатор здійснити мою додати operation.the швидкий алгоритм і високий галузі використання або низькою швидкістю один з невеликим галузі використання?
яких алгоритм? Як я можу заважати іншим алгоритмом? зазначити, що синтезатори можуть бути використані одним швидким та високим галузі використання, відповідно, але я не швидкість в моїй конструкції так я повинен зробити висновок про низьку швидкістю один.
PLZ допомогти мені і прокоментувати інформацію про іншу операції, такі, як muliplication і так далі.
tnx заздалегідь

Привіт vaf20:

Цей інструмент буде визначати, які суматори структури використання, якщо ви не екстраполювати

типу потрібно по часу ви specifed.

Якщо ви хочете використовувати цей інструмент strcuture ви хочете, ви можете instiantiae

або ви можете описати структуру використання основних воріт.

wang1

tnx wang1
Та я знаю, в разі того я знайшов synthesiser використовувати нести дивитися вперед суматори - найшвидший АЛГ.- Але я хочу змінити синтезатор, щоб моя того, як рябь нести суматори.
Хто-небудь дізнатися, який алгоритм синтезатор використовувати при досягненні '*'?
tnx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back