операційні підсилювачі та CMFB --

Q

QT_GIRL

Guest
Привіт хлопці,

Я проектування два етапи диференціального операційні підсилювачі.Я не впевнений, якщо в мене є для розробки двох CMFB або просто використовувати один для обох сторін.Їм дійсно не впевнений, в чому різниця.Хто-небудь знає?

Привіт,
Взагалі кажучи, CMFB достатньо для цілого операційні підсилювачі, ви можете виявити вихідної напруги загальним режимом, який порівнюється з посиланням, то висновок буде зворотній зв'язок з першим етапом операційного підсилювача.

Сподіваюся, що це допомагає!

так що я повинен визначити етапи, які використовуються як PMOS і NMOS джерел струму і контроль одного з джерел, за допомогою CMFB?

Привіт
Це залежить від вашої схемою.
см. Рабіі дисертацію або папір.
вона може показати, коли нам потрібні дві CMFBs.
привіт

Привіт,
Якщо ви розмістите ваш основний схеми тут, можливо, ми зможемо зрозуміти, як додати CMFB для вашої схемою.

BR!

Це залежить від вашої схемою.Якщо отримати як двох етапів є дуже високим, необхідно мати дві CMFB.Якщо виграш однієї стадії є дуже низьким (<0.5), вам не потрібно CMFB в цій стадії.

Шановні hr_reazee:
Чи могли б ви пост "Рабіі дисертацію або паперу"?спасибо

Привіт
1.8V цифровий аудіо-сигма-дельта модулятор в 0.8u CMOS
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=329515 # 329515
привіт

Привіт
Чи можуть посилатися на "ВСТУП У КМОП ОУ і компаратори" ця книга.

Нетер пише:

Привіт

Чи можуть посилатися на "ВСТУП У КМОП ОУ і компаратори" ця книга.

Звичайно один CMFB достатньо, крім того, що загальним вихідним напругою режимі другого етапу є незалежним від першого етапу.

Привіт, хлопець.
Це залежить від схем, як сказав нагорі.менше cmfb ви використовуєте, то схема працює добре, тим краще ваш дизайн.

якщо загальна Vs режимі з двох етапів відрізняються чи необхідність контролювати independly

Це залежить від того, одна CMFB можна зробити трюк.
Якщо він не може, то вам потрібно буде скористатися 2 CMFB.
Ви можете запустити деякі моделювання & OP poits перевірити, щоб допомогти вам вирішити.

QT_GIRL пише:

Привіт хлопці,Я проектування два етапи диференціального операційні підсилювачі.
Я не впевнений, якщо в мене є для розробки двох CMFB або просто використовувати один для обох сторін.
Їм дійсно не впевнений, в чому різниця.
Хто-небудь знає?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back