операційні підсилювачі в сигма-дельта модулятор

G

glacieryy

Guest
Привіт всім,

Як я можу отримати конкретні вимоги операційних підсилювачів (посилення, смуга пропускання ,...) в сигма-дельта модулятор?

Спасибо большое!

Вибір операційного підсилювача залежить від посилення помилки допускаються і частоти дискретизації U використовуєте.
на частоті дискретизації FS, ваші операційні підсилювачі GBW шуд бути більше, ніж 5фс.
і для малого помилки необхідно отримати дуже високий коефіцієнт підсилення.
у цьому випадку повністю диференціального посилення зростання операційні підсилювачі будуть ур вирішує проблему.

Якщо ви використовуєте каскадний багатоступінчастий сигма-дельта модулятор, вимоги операційного підсилювача також розрізняються, оскільки перший інтегратор буде вище, ніж отримати succeding етапів.Перший етап сигма-дельта-інтегратора буде мати більший конденсатора навантаження на диск.

Крім того, важливо те, що перший етап повинен бути GBW, яка не дуже багато, тому що шумів, що створюються на першому етапі не повинна бути дуже високою.

Большое спасибо!

Але, чи є теорія для розрахунку цих параметрів?
Може бути, іншими словами, як я можу отримати точний параметр для операційного підсилювача?

Ще раз спасибі!Додано через 12 хвилин:
Вамші Mocherla,
Ви маєте на увазі, з тим щоб мінімізувати шум на першому етапі, конденсатор розмір в перший етап повинен бути великим?
спасибо!

Звичайно.Конденсатор розміру в першому етапі повинен бути найбільшим.

Чи могли б ви знайшли, наприклад, на веб-сайті Стенфордського університету.

Професор Б. Wooly

http://cis.stanford.edu/icl/wooley-grp/

RFIC:
Дякуємо за поради!

Однак я, як і раніше стурбовані цією проблемою!
Дякуємо за допомогу кожному!
уклін!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back