опалення / охолодження

A

abuhafss

Guest
Я працюю над проектом, який повинен тепла невеликий циліндричної форми (1 / 2 "діаметр х 3 / 4" довжиною 2 "нагрів хвіст).

Я відчував форми успішно паяльник, як показано на малюнку.Але, мені потрібно побудувати правильний настройки, які можуть тепла форми хвоста швидко для температурі більше 200 град.Cent. За 15 секунд, після чого охолодити цвіль негайно.

Для охолодження, я розглядаю використовувати акваріума насос для циркуляції води через рукав навколо форми.Але для систем опалення, я повинен пропозиції.Хто-небудь може мені допомогти в цьому відношенні деякі діаграми / схеми?

Привіт другу

такого завдання, яку потрібно Пельтьє, як підвищення температури і падіння потрібно вам, хорошим вибором є термоелектричний буде прохолодно об'єкт в 30 других і підвищення температури в 30 другий

що стосується
Аромат

Духи пише:

Привіт другутакі завдання, яку потрібно Пельтьє, як підвищення температури і падіння потрібно вам, хорошим вибором є термоелектричний вона буде охолоджувати об'єкт в 30 других і підвищення температури в 30 другийщо стосується

Аромат

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back