один слід для декількох компонентів

F

faQ_

Guest
Привіт, хлопці, я м цікаво, якщо є можливість реалізації, наприклад, використовуючи тільки один слід Bigg заголовок у друкованій плати протягом чотирьох заголовків, що використовуються у схемі .. Будь-які ідеї?

Взагалі, це можливо. Ваша PCB програмне забезпечення дозволяє декілька символів схема для частини?

він, ймовірно, включає, але има новачка. Справді, справа не в декількох sch.symbols на частини. те, що їм намагаються зробити, це використовувати тільки один слід в друкованих плат для декількох символів схемою. Наприклад, я використовував 8x16 заголовок у схемі, щоб зробити його більш читабельним. але в друковану плату, я збираюся використовувати 2х64 заголовків. так замість 8 заголовки, заголовки 2 буде розміщений. я створив цю нову 64 покладали заголовок слід, але як я адресу 4 в одному?

Справа не в декількох sch.symbols на частини. те, що їм намагаються зробити, це використовувати тільки один слід в друкованих плат для декількох символів схемою.
Це ж проблема, так як частина, як правило, один слід. Призначення декількох символів схема до нього має бути зроблено в частині редакторі засіб проектування друкованих плат. Якщо ви скажете про цей інструмент, edaboard користувачі можуть бути в змозі допомогти вам у деталях. В іншому випадку, зверніться до керівництва користувача і навчальних програм.

чи є Altium варіант частини редактора:) я намагався слід редактор, але він визначає один слід на символ ..

Я тільки можу сказати, що Altium дозволяє декілька символів у слід, у Вас є це, наприклад, з логікою пристроїв та ВУП. Я впевнений, що ви можете знайти ", як" в керівництві.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back