один вхід антени ->> ланцюга диференціальних я

W

wccheng

Guest
Шановні все,

Тепер, я необхідність розробки трансівера, який охоплює 3GHz - 5 ГГц діапазоні частот.Для проектування, це одне з'єднання введення.Тим не менш, схема диференціального всередині чіпа.Чи може хто-небудь запропонувати мені, що якою схемою могли б здійснити всередині чіпа видавати з одним входом і диференціальний вихід?Або, що схема реалізації могло дати аналогічні показники?

Спасибі

wccheng

У вас є документ запропонував для довідки?Ви значить побудувати трансформатор?

спасибі

wccheng

просто пошук по "балун" тут і в Інтернеті.Ви знайдете безліч посилань.Спробуйте IEEE і IEE також.

Так, балун може допомогти в цьому.Тільки будьте обережні з імпедансом ставлення балун реалізувати імпедансу від одного кінця антеною і схема терміналу диференціала.

На початку, він запропонував використовувати поза кристала балун для перевірки схеми.Після цього, ви можете спробувати на чіпі трансформаторів (площа як і раніше, голодний і гарячої досліджень) або активні схеми для реалізації функції перетворення.Я бачив кілька статей про ідею використання активних схем, щоб трансформатора.На жаль я не пам'ятаю їх назв зараз.Але я впевнений, якщо ви шукаєте документи про диференціальних МШУ, ви отримаєте його.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back