оголошення dbmtov вираз для перетворення дБм до V

R

RF_newbie

Guest
Привіт всім, цей вираз, що використовується для перетворення оголошень дБм до V, може хто-небудь пролити певне світло на, де 8 поставляється с. Приклад: у = dbmtov (10 (потужність), 50 (Zref)) повертає 2,0 Expression: вартість = (8 * (10 ^ ((V (потужність) -30) / 10)) * R (Zref)) ^ 1 / 2 у мене з рук розрахунок, я завжди отримую значення = 1, заснований на вхідний потужності 10 дБм і посилання на 50 Ом. Велике спасибі

Саме тому, що dbmtov (power_dBm, Zref) перетворює дБм заходи на напругу холостого ходу, Vemf_peak (пікове значення не ефективне значення), з урахуванням посилання імпедансу. power_Watt = (Vemf_peak / (2 * SQRT (2))) ^ 2/real (Zref) = Vemf_peak ^ 2 / (8 * реальні (Zref)) power_dBm = 10 * log10 (power_Watt) +30 power_Watt = 10 ^ (( power_dBm-30) / 10) = Vemf_peak SQRT (8 * реальні (Zref) * power_Watt) = SQRT (8 * реальні (Zref) * 10 ^ ((power_dBm-30) / 10))

Привіт Panchoo, спасибі, але це частина, яку я дотепер вислизає від мене, як показано на малюнку 2: power_Watt = (Vemf_peak / (2 * SQRT (2))) ^ 2/real (Zref) = Vemf_peak ^ 2 / (8 * реальний (Zref)) ^ | | Я розумію, що, Vrms = Впік / SQRT (2), але чомусь 2 там? Спасибі [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 6 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Привіт Панчо, я хотів би виділити 2, але стрілка інтервал від power_Watt = (Vemf_peak / ([б] [ розмір = 6] [COLOR = червоний] 2 [/ колір] [/ розмір] [/B] * SQRT (2))) ^ 2/real (Zref) = Vemf_peak ^ 2 / (8 * реальні (Zref)) Я розуміти, що, Vrms = Впік / SQRT (2), але чомусь 2 там? Спасибі

Знову ж таки, dbmtov (power_dBm, Zref) перетворює дБм заходи на [COLOR = червоний] напруги холостого ходу, Vemf_peak (пікове значення не ефективне значення) [/ колір] , враховуючи посиланням імпедансу. відбувається тому, що це Vemf_peak напруги холостого ходу. [COLOR = синій] [б] Синій [/B] [/ колір] пов'язано з перетворенням Vemf_peak / [COLOR = червоний] [б] 2 [/B] [/ колір], щоб значення RMS.

Привіт Панчо, Та я думаю, що я отримав його .... Велике спасибі !!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back