об'ємних контакту для проектування RFIC

E

estradasphere

Guest
Привіт,

Я використовую BSIM3v3.3 МОП-транзистор моделі для проектування RFIC.БСІМ 3v3.3 не включає в себе мережу підкладки, а й просто водостічних обсяг ємності, яка може бути недостатнім при високих частотах.Я вирішив використати заземлений контакт підкладки навколишніх транзисторів
зменшити опір підкладки.Відстань між транзистора і зв'язатися близько 0,2 мкм.Це найменша відстань, яка не призводить до помилки ДРК.

У кого-небудь є досвід з підкладкою ефект, скажімо, до 20 ГГц?Наскільки критична буде вплив підкладки опір на виході відповідних характеристик підсилювача, навіть якщо обсяг зв'язатися об'ємного транзистора використовується?

Спасибі.

я думаю, ви можете змінити модель транзистора включити підкладки при моделюванні мережі у схемі.
по-макету моделювання пост, я не знаю, як моделювати свою дію.витягнутого вид Diva містить тільки моделі NCH і ФГ, навіть не РФ моделі.

про моделі, як правило, забезпечують ливарних у моделей з РФ, які включають substarte мережі
але це моделі для носять обмежений діапазон ширини і довжини, а також макет форми

khouly

Я думаю, що єдиний шлях ви можете зробити, це спробувати і помилок.Тому що subtrate ефект мережі diffucult.Іншим способом є те, що намагаються знайти модель Founday.

Ібінь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back