обробки подав

C

cedance

Guest
привіт,

У мене є проект в області обробки зображень.хто може запропонувати мені або пояснювати нинішні проблеми, які присутні в області обробки зображень.Я, спрямовані на розробку redonfigurable архітектури, використовуючи FPGAs для обробки зображень,
що включають всі можливі методи, такі, як стиск, розширення т.д. ..Також планується розробка малої потужності системи.хто може запропонувати мені про те, як це могло б бути більш складною.або будь-яких нових ідей, які можуть бути додані до цього ..PLS посаду відповідей ..навіть невеликий натяк би мені допомогти ...

привіт,
arunmit168.

Привет ..якщо добре, що ви хочете це CHALLANGE є багато в галузі медичної візуалізації. Коли МРТ томографа образ ІА придбав багато Циліндричні реконструкції також в те, що називається digiral реконструйований радіографія (адаптивної бінарізаціі) Це медици області є багато роботи щодо поліпшення і знизити витрати на те, що вже існує!

arunmit168 писав:

привіт,У мене є проект в області обробки зображень.
хто може запропонувати мені або пояснювати нинішні проблеми, які присутні в області обробки зображень.навіть невеликий натяк би мені допомогти ...привіт,

arunmit168.

djalli писав:

привет arunmit168.

Спробуйте зробити знімки, що містять steganographic авторського права не знімний редагуванням зображень деякі інші програми.
Було б дуже приємно.Гроші фальсифікації.
Спробуйте зробити на steganographic підпису читача машина FPGA обробки steganographic вставити підписи за допомогою інших засобів для паперових грошей, щоб заробляти гроші менш піддані контрафакціі.
Маленька машина.Інші гарячим темами зображень у медичній сфері, який обов'язково повинен включати деякі важкі DSP обробки.

arunmit168 писав:У могли б пояснити, що означає, що трохи далі.
Я міг би отримати те, що говорити, але й бути впевненим ...
і це вимагає будь-яких методів стиснення зображення?
якщо не те, що обробка зображень речі будуть цього вимагати??
будуть щасливі, якщо у міг місці її ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back