обмеження на паралельну MOS джерел струму?

Відповідність є найважливішим.Ви можете намалювати макет уважно.

Я думаю, ви будете мати проблем з так багато, незалежно від резисторів або транзисторів.Ось чому багато людей пропонують змикання зубів.Пам'ятайте, що відповідність, як правило, тільки хороше протягом приблизно декількох транзисторів, так що процес змін є великим фактором в тому, що Ви пропонуєте на матч.Дуже складно зробити тисячі джерел струму / навантажень і чекати від них відповідно до менш ніж 1%.З цим числом, я був би здивований, якщо ви досягли менш ніж на 10% Невідповідність між виходами.І це також буде, якщо ви Buffered ворота!НАДІЙНОСТІ!Змикання зубів, безумовно, шлях, якщо ви хочете мати шанс на успіх.

aomeen пише:

Цікаво, якщо ви можете вимірювання конкретного застосування, потрібно їх упередженості або для ЦАП чи що?Але в загальному ...Треба, щоб вони кратні клітинку з метою забезпечення відповідності між ними, коли вони стають дуже великими, тому потрібно піклуватися в макеті зробити так, щоб забезпечити процес розповсюдження, загальний центр ваги і interdegitation є прикладами відповідності макета трюки

T

TreeHugger

Guest
привіт,
У моїй конструкції, я зрозумів, що мені потрібен великий масив джерел струму (може бути, тисячі з них або більше).Чи є які-небудь обмеження, недолік розпаралелювання так багато джерел струму?

Спасибо заранее.

Цікаво, якщо ви можете вимірювання конкретного застосування, потрібно їх упередженості або для ЦАП чи що?

Але в загальному ...

Треба, щоб вони кратні клітинку з метою забезпечення відповідності між ними, коли вони стають дуже великими, тому потрібно піклуватися в макеті зробити так, щоб забезпечити процес розповсюдження, загальний центр ваги і interdegitation є прикладами відповідності макета трюки

Я думаю, у вас дуже великий транзистора як джерело струму.Ви повинні розділити транзистора і, як то кажуть aomeen, ви можете використовувати методи, як загальний центр ваги і interdegitation до компонування транзистора і добитися хорошого відповідності, Thats є кращим варіантом, замість паралельного courrents соуси!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back