обертання> у Алегро

G

Guest

Guest
привіт

якщо я хочу, щоб повернути компонент inallegro, а потім (у розміщенні ред appmode) я схопити / перемістити його, клацніть правою кнопкою миші> обертати, то я тягнути curcor навколо компонента.

безліч інших програм, покликаних мають можливість перетягнути компонент, натисніть клавіші CTRL R (або в просторі або будь-яку іншу клавішу контекстного), потім повертається компонент фіксованим кроком 90 градусів вліво.Це різновид стандарту, і я не потрібно переміщати курсор з моєї позиції.

цей "поворот за допомогою курсору" в Алегро дуже дратує, тому що Курсор до і після повороту.є Ctrl R режим фіксованого обертання allgero із залишенням курсор на місці протягом цього?

спина робить те ж саме, як поворот, що вимагають мене, щоб перемістити курсор навколо компонента.
моє запитання, як уникнути необхідності переміщення курсора при обертанні з фіксованою 90deg кроки.

Правою кнопкою миші контекстне меню дозволяє налаштувати безліч параметрів, слід пам'ятати про більш дорогих програмних менш дружньою до користувачеві вона стає.
Є, безсумнівно клавіші, або ви можете визначити миші інсульту для зручності, часто не розуміють дизайнерів, які ніколи не використовували BoardStation, його один хороший момент.

SIGINT

Як я вже згадував про Allegro, переконайтеся, що ви працюєте з меню керування.Не має нічого спільного недоброзичливість все там подивитися ще раз!

M

Що це означає?
"Працювати з меню керування"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back