обговорення PLL, коли вхідний посилання годинник висока

J

jfyan

Guest
привет всем,i want to know what will happen to PLL's performance when input reference clock is high about 100-500MHz. Наприклад, як я помітив, коли вхідний годин складає близько 200MHz, статична фаза помилка дуже мала, менш 10ps.і деякі інші погані наслідки, такі, як струм витоку, невідповідність за насос течії, може бути менше,
у порівнянні з низьким рівнем вхідного годинник, правильно?
Що ще я хотів би обговорити це мертва зона, я вважаю, що це дуже велика проблема, і я думаю, что из-за мертвої зони, контроль напруги на VCO випадкові ходьбі, коли петля в "замок".Я не знаю, вище чи право?так давайте гарячий розмову.

удачи
Джефф

Маючи вищу посиланням частоти дає Вам можливість вибрати більше петель пропущення. Це може бути добре для врегулювання часу (може бути менше врегулювання часу) і висока пройти фільтрацію вплив на VCO шуму.
Інші шуми однак буде мати більший внесок. Я не впевнений щодо його впливу на невідповідність обвинувачення насоса та струму витоку, і я вважаю, що він дуже маленький (не впевнений).

У
зв'язку з мертвою зоною, його наслідки будуть більш серйозними посилання на більш високих частотах. Прекрасним рішенням було б відкласти виведення з (N) И ворота скидання в ТФ в ПФО із суми, що вище, ніж мертвий зона затримки. Це було б достатньо для усунення мертвої зони.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back