новачка в os20

L

leogeorgereg

Guest
Привіт Все,

Я новачок в os20 і я збираюся працювати на st20 chipset.I AM планує почати роботу в Set-Top Box, і хотів би знати, Чи є які-небудь об'єкти, які я повинен відвідати, щоб started.I чули, що в os20 це щось схоже на ОПМ . Чи правда це?? якої-небудь пропозиції щодо того, як я хотів би почати вчитися os20 це оцінили.
Спасибо,
Георгія.

поглянути на Санкт-інструментів 1.8.1.У sorces для OS/20 включаються.Це дозволить вам відповісти на деякі питання.

Існує також короткі листівки із зазначенням форми ИППП деякі базові ідеї OS/20.

У ST20 процесорів ядра,
пов'язаних з OS/20 на основі колишнього INMOS "Transputer" архітектури (хоча higspeed серійний посилання не будуть використовуватися в STB).Найважливіша річ у ST20 є те, що він є "Стек основі процесорів архітектури.Це делает что-то вроде задача комутації досить легко, але розвиваються ассемблерних код на основі цієї архітектури не в тому, що штраф - отже, його легше розробляти речі в C-код.

Привет все

Ну Взагалі я не відповідаю на це.Мой вопрос такой же, а я новачок в OS20.Чи може хто-небудь поділитися своїм досвідом зі мною.

Спасибо

привет
swapgo

Те саме тут.Хочете дізнатися більше про дамп створення ST20 OS20

Погляньте на Санкт-інструментів (тим часом свою версію 1.9.xxx. Це відповість на ваші запитання

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back