неінвазивний автомобіль рівня палива детектор

P

pakitos

Guest
Привіт там я хочу розробити точний рівень палива детектора.
Що ви пропонуєте для використання в якості датчиків /
механічними, як ті,
що використовуються в автомобілях?
ультразвукової?
світло?

PLS необхідності ваші пропозиції, якщо хто-то працював з ним буде легше усунути цю

Я ніколи не зробив цього, але може бути варто виконання, я що паливо в баці:

Місце невеликий аудіо-перетворювач (невеликий гучномовець) у верхній частині цистерни.Зробити задній панелі перетворювача Повітронепроникні і передньої відкриті для танка через невеликий отвір.

Тепер відправити пульс близько 200mS на датчик так що хвилі тиску через отвір у цистерні.Близько половини шляху через пульс, вимірювати струм у перетворювача.Якщо моя ідея працює, порожній бак буде більше повітря в ній так стиснення від імпульсних буде менше, і нинішній низький.Якщо він заповнений, там буде менше обсягу повітря для стиснення і тому буде більш опір запропонувало перетворювача і нинішній, буде відрізнятися.Якщо принцип працює, можна позиціонувати перетворювача далі і використовувати жорсткі труби для проведення тиском хвилі.

Просто думка ...

Брайан.

Будь-який датчик всередині цистерни або її атмосфера повинна бути стійка до насиченим палива (вуглеводнів) парів відповідно в рідкій фазі.Боюся, цей критерій вже виключаючи найбільш акустичних перетворювачів, за винятком герметичних ультразвукової та аналогічних перетворювачів.

Будь-які вимірювання, що відбувається в баці газ просторі розглянути його
в різні композиції, а також відповідних акустичних властивостей.А часу в польоті вимірювання (бак зверху рідини), наприклад, не дають достатньою точністю без посилання датчиком вимірювання фактичної швидкості звуку.

Запропоновані імпульсного вимірювання тиску додатково страждає від наслідків, про те, що простір заповнений газом з насичених парів має практично збільшення обсягу за рахунок зміни фази, викликані коливаннями тиску.

Ці обмеження робити класичні механічні методи сприятливими.Серед суворо неінвазивний методи ультразвукової "через стіну" вимірювання з танка знизу, масою танка або гідростатичного вимірювання рівня (якщо потрібно гнізд вже існує).

Для автомобільних паливних баків вони механічні, як ви вже знаєте, з різних причин ..

Ультразвуковий датчик буде страждати від багато перешкод (шумів), коли автомобіль рухається або двигуні.

Перепад тиску і зважування бака не буде працювати, або, тому що автомобіль палива в баці піддається різним прискорення / уповільнення сили вбивство якого-небудь датчик тиску протягом часу.Крім того, рівень тенденція буде нечітаемим.

Існуюча механічна, добре до тих пір, поки вони мають велику інерцію з читання та рівня читання в баці не змінюється, якщо натиснути на гальма.Крім того, вони дуже дешеві ..буде виготовлено на великих масштабах.

Інший варіант ви повинні дивитися на це "керується хвилі радара", або "магнітної плаває".Розглянемо її як танк "прицілу-скло", з пристроєм inthere відправити кілька вихідних.У sightglass у вертикальній, датчик не вплине на прискорення або уповільнення автомобіля, але і рівень палива може бути.

Я знаю, що механічні є найкращим вибором, але якщо ви хочете додати датчик простіше не використовувати інвазивні методи.
є неінвазивних датчиків за адресою:
http://www.schraderelectronics.com/ProductDetailsPage.aspx?product=8
що я хочу знати, як це працює

а ще ультразвукової адресою:
http://www.ssitechnologies.com/fuel.htm

Що ви yhink проблему використання ультразвукових (відправлення короткого пульсу і вимірювання часу, які повинні бути відображені обратно)
спасибо всем

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back