D
darla1
Guest
Шановні все
Будь ласка, мій специфікації та проблеми і запропонувати мені, де я помиляюся ...
1.вхідна напруга 120VDC
2.Вихідна напруга 15VDC
3.вихідний струм 30A
4.топології FULL BRIDGE DC / DC перетворювачі
5.switchng частот 100KHz
6.Тип управління піковий струм контролю режимі з використанням UCC28083 TI IC
Тут я використовую TL431 для зворотного допомогою compenstion ......
ПРОБЛЕМА ..
Я відчував МОЇ Ланцюг з Резистивні початкове завантаження ІТ була нестійкою, але після ЗМІНА компенсацію, яку воно стабілізується.
Після цього я ПОВ'ЯЗАНИХ DC / AC Inverter TO MY DC / DC CONVERRTER, то тепер ця ЗНОВУ НЕСТАБІЛЬНИЙ тобто імпульси, які виходять від PWM IC вібрує в DC / DC розділ і трансформаторних хвиля занадто .... Потім я змінив компенсації і 90% нестійкого пішов, але ще 10% не може хто-небудь сказати мені, як видалити 10% нестійким.
спасибо
Будь ласка, мій специфікації та проблеми і запропонувати мені, де я помиляюся ...
1.вхідна напруга 120VDC
2.Вихідна напруга 15VDC
3.вихідний струм 30A
4.топології FULL BRIDGE DC / DC перетворювачі
5.switchng частот 100KHz
6.Тип управління піковий струм контролю режимі з використанням UCC28083 TI IC
Тут я використовую TL431 для зворотного допомогою compenstion ......
ПРОБЛЕМА ..
Я відчував МОЇ Ланцюг з Резистивні початкове завантаження ІТ була нестійкою, але після ЗМІНА компенсацію, яку воно стабілізується.
Після цього я ПОВ'ЯЗАНИХ DC / AC Inverter TO MY DC / DC CONVERRTER, то тепер ця ЗНОВУ НЕСТАБІЛЬНИЙ тобто імпульси, які виходять від PWM IC вібрує в DC / DC розділ і трансформаторних хвиля занадто .... Потім я змінив компенсації і 90% нестійкого пішов, але ще 10% не може хто-небудь сказати мені, як видалити 10% нестійким.
спасибо