нестійкою роботою повного мосту DC / DC конвертор

D

darla1

Guest
Шановні все

Будь ласка, мій специфікації та проблеми і запропонувати мені, де я помиляюся ...

1.вхідна напруга 120VDC
2.Вихідна напруга 15VDC
3.вихідний струм 30A
4.топології FULL BRIDGE DC / DC перетворювачі
5.switchng частот 100KHz
6.Тип управління піковий струм контролю режимі з використанням UCC28083 TI IC

Тут я використовую TL431 для зворотного допомогою compenstion ......

ПРОБЛЕМА ..

Я відчував МОЇ Ланцюг з Резистивні початкове завантаження ІТ була нестійкою, але після ЗМІНА компенсацію, яку воно стабілізується.

Після цього я ПОВ'ЯЗАНИХ DC / AC Inverter TO MY DC / DC CONVERRTER, то тепер ця ЗНОВУ НЕСТАБІЛЬНИЙ тобто імпульси, які виходять від PWM IC вібрує в DC / DC розділ і трансформаторних хвиля занадто .... Потім я змінив компенсації і 90% нестійкого пішов, але ще 10% не може хто-небудь сказати мені, як видалити 10% нестійким.

спасибо

Як зазвичай, щоб отримати більш ефективну допомогу Post схемотехніки і компонентів значення, то можна буде глибоким в біді.

Поки
Powermos

привет всем

Будь-ласка, моя схема і може хто-небудь сказати

Що відбувається, коли DC / AC Inverter пов'язані з DC / DC схемою тобто перемикання частоти DC / DC є 100kHz і DC / AC перевізник 20kHz та операційних 50Hz.

Darla

Тремтіння ви дивитеся на може бути видно з-за
1.Пульсація поточного прийнятих повідомлень DC-DC створює напругу пульсацій на виході 1 DC-DC з-за яких ваша 1 DC
/ DC і раніше, робить корекцію для підтримки вихідної напруги при регулюванні.
2.Ваш висновок індуктора виглядає вище значення для мене, будь ласка, перевірте розрахунки знову (як ви працюєте в повному мосту мертва зона дуже менше), це допоможе вам у підвищенні вашого циклу відповідь.
3.Спробуйте покласти посаду LC фільтр (на вході після DC-DC перетворювача) С повинні бути великими електролітичний таких як 330uF до 220uF.Додано через 22 хвилин:Будь ласка Читайте пост постійної напруги в DC як пост постійної напруги в змінну в моєму попередньому відповіді

daer rvionics

Спасибо за ответ ...

Будь ласка, зверніть увагу, що мій O / P індуктор 45uH тільки шляхом mistakey вона мала місце в схемі.см. також мої сигнали ..... Ь 470UF

спасибо

Darla

Waveform тексті не йдеться про будь-яких відмінностей в умовах операції між двома вимірами.

Шановні МКО

Ви можете спостерігати зелений сигнал кольору схиляється на рис 2 і є прямою на рис 1 це періодично змінюється ..........

Darla

Привіт,
Є зміна схилі тільки за рахунок залишкових 50/60 Гц пульсація, яка брижами через слід в низьких частот пульсацій величина буде більше, якщо апарат має вищу навантаженні?Це дало б повторювати зміна схилу імпульс, який ви згадуєте.Він не схожий на класичний нестабільності петля для мене, це найчастіше виявляє себе як дуже Jagged сплески напруги в сигнали і дуже нестійкою зворотного зв'язку контуру управління напругою.(Ви згодні МКО?)
Якщо це пояснюється збільшенням inpuit брижах потім просто збільшити вартість мережі вхідний згладжування конденсатором може допомогти.

Привіт,
Боба.

Цитата:

Ви можете спостерігати зелений сигнал кольору вигину на рис 2 і є прямою на рис 1 це періодично змінюється

Я згоден з МКО, що ви повинні зробити аналіз схеми з часом залежить.І, що зверху малюнок є насичені пасивні елементи, які роблять неідеальної синусоїди і пульсація.

Спасибо verymu г-н Боб і МКО, phongphanp

Цитата:

Та це очевидно, але сигнали діаграми мають той же самий текст, тому я запитав відмінності в робочих умовах, які можуть викликати різні сигнали ...

Коливання відбувається, коли основні індуктивність необмежений і трансформаторів напруги в основному визначається навантаженням.Вона не може залежати від первинного контролю перемикача протягом цього інтервалу.

Я думаю, це основна нормальному функціонуванню.Говорячи в цілому, у вас є модульований струм навантаження при роботі DC / AC конвертер.В залежності від потужності і розташування елементів систем зберігання енергії в вашому дизайні, навантаження модуляції поширюються повністю або частково на вхід постійного струму.

Звичайно, навантаження викликає модуляції контролера відповідь.Контролер параметри повинні бути скориговані для досягнення достатнього регулювання з відповідним зволоження.

Велике спасибі за МКО ур відповідь.

Цитата:

Я думаю, це основна нормальному функціонуванню.
Говорячи в цілому, у вас є модульований струм навантаження при роботі DC / AC конвертер.
В залежності від потужності і розташування елементів систем зберігання енергії в вашому дизайні, навантаження модуляції поширюються повністю або частково на вхід постійного струму

Зволоження на мій погляд, означає уникати проскакує, але не повне усунення модуляції DC / DC перетворювачі Pulsewidth.Звичайно, ви можете зменшити контролера отримати відповідно діють DC / DC стадії з постійним PWM.Я думаю, що обговорюється зміна форми сигналу, як і раніше присутня, тому що основне навантаження викликана, а не зміна PWM.

Оскільки проблема, без достатніх зберігання енергії на рівні автобуса DC, тобто DC / DC перетворювача повинна бути в змозі поставляти пікова потужність споживана DC / AC етапі.

Шановні МКО

Цитата:

Я думаю, що обговорюється зміна форми сигналу, як і раніше присутня, тому що основне навантаження викликана, а не зміна PWM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back