нерівномірне висвітлення в картинках

W

watertreader

Guest
Привіт,

Як ми зазвичай справу з нерівномірним висвітленням у фотографії?тобто один кут зображення / зображення світлішим, ніж інші

Привіт watertreader.
Нерівномірне освітлення є одним з найбільш серйозних проблем в обробці зображень.Я розповім в наступних рядках методу в градаціях сірого зображення, що я вже стосовно моїм проектом.
Image (/ (х, у)) є функція, яка складається з двох компонентів: (1) кількість джерел світла падаючого на сцені розглядається і (2) кількість світла, відбитого від об'єктів у сцені.Належним вони називаються освітлення (я (х, у)) та відображення (г (х, у)) компонентів.
Опції я (х, у) і г (х, у) об'єднати як продукт, щоб форма / (х, у):
/ (Х, у) = (х, у) * г (х, у)
Наша мета мати, зрештою, тільки відображення компонент, тому спочатку повинні розраховуватися, функція підсвічування.У частотної області освітлення найнижчих частот і відбивна здатність високих частотах.
Вихідне зображення фільтрується з дуже низьким фільтр (F (0,0)) в частотній області.В результаті зображення, яке показує приблизну освітлення.
Як ви можете бачити за вказаною вище рівняння 2 компоненти об'єднуються нелінійного методу (множення).
Якщо ви розділите вихідне зображення з передбачуваним освітлення ви отримаєте зображення з підсвічуванням корекції.Результаті ділення відображення компонента.

З повагою
auto_mitch

Лі цей метод бути схожий на іншого роду метод, який люди називають плоским Філдінг?У чому різниця?

watertreader пише:

Лі цей метод бути схожий на іншого роду метод, який люди називають плоским Філдінг?
У чому різниця?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back