непрямокутної фазованою антеною гратами

P

pir0texnik

Guest
Мені потрібна інформація про застосування непрямокутної поетапне антеною грати, наприклад, масив, де елементи розташовуються у вершинах трикутника, п'ятикутник, шестикутник і т.п. Може ви мені допомогти?

Спасибо!

Форма не настільки важлива.Залежно від того, як ви ваги елементів, можна отримати майже таку ж продуктивність, як rectagular фазованою антеною гратами (який зазвичай має багато елементів порідшали У всякому разі, так як вони не потрібні).

У кінцевому рахунку, ви можете зосередитися тільки так туго, як ваш діафрагми ширина.Таким чином, дійсно широке коло ви можете отримати більше зосереджена по азимуту, ніж менш широкий масив.Має справу з дифракційних обмежень, просторові перетворення forier діафрагми та інші knurd матеріали.

biff44 пише:

Форма не настільки важлива.
Залежно від того, як ви ваги елементів, можна отримати майже таку ж продуктивність, як rectagular фазованою антеною гратами (який зазвичай має багато елементів порідшали У всякому разі, так як вони не потрібні).

Здравствуйте,

Існує величезна кількість "регулярних" масив решітці, серед них шестигранні та трикутні, широко використовувалися в реальних програм (щодо прямокутну сітку, трикутної сітці може допомогти зменшити кількість елементів масиву та мінімізації гратами частках, якщо у вас є для сканування променя).

У будь-якому випадку, якщо ви шукаєте масив "оптимізована геометрія підтримка фіксованого порушення", типовим прикладом є клас масив під назвою "тонше масив".Така антена спочатку складі декількох радіаторів заповнення регулярній сітці (і usaully всі елементи подаються у фазі з однаковою амплітудою), потім за допомогою оптимізації коду, деякі з них вимкнені (значний відсоток), Нарешті отриманий масив є "sparese масив" з меншою кількістю елементів ще годують.

Так що, якщо я undestood Правильно ваше запитання, ви можете знайти інформацію і в IEEE пошуку "слово тонше масив".

PS: Ви також можете подивитися на більш загальний випадок, коли оптимізована також елементом позиції, пошук "не є однорідним (інтервал) масив" словом.

Поки що.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back