необхідність

• Thread starter senthilnathan.rajesh
  • Start date
S

senthilnathan.rajesh

Guest
Я написав шифрування AES й алгоритму шифрування (128-бітний блок і основні розміри) в VHDL.Я здійснення даного дизайну в Xilinx Spartan 3E FPGA з ISE 8.1i.Його приймають більше, ніж за годину до синтезувати.Я не знаю, що вона займає стільки часу.

Можна синтезу час покращилася ....як ... Есть ли какие-либо обобщения на цю я встановити ...

Чи може хто-небудь допомогти?

Спасибо заранее.

Te wszystkie taśmy, siłowniki, rękojeści, pokrętła to zaawansowany system pozwalający na pełną stabilizację lustrzanki cyfrowej. Dzięki bardzo bogatej regulacji możliwe jest dopasowanie sprzętu do potrzeb fotografa, albo filmowca. Chameleon DSLR Rig powstał w Szwecji. Sprzęt kosztuje niemało, bo aż 3500 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576431,To-co-to-zaawansowany-system-stabilizacji-dla-lustrzanki-cyfrowej.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Перевірте, якщо ваш дизайн використовує
пам'ять блоків.Якщо ви
вже використали блок
пам'яті для зберігання даних, і ви написали код для
пам'яті в verilog цього не станеться.Якщо
пам'ять використовується велика ISE займе більше часу синтезувати його.

Щоб уникнути цього,
використовуйте вбудований в блок пам'яті, що ІСІ пропозиції.Це дозволить скоротити скласти рази.Ви просто повинні інстанцірует
пам'яті блоків у ISE, використовуючи Coregen і порт карті них.

Привіт,
Ви також можете спробувати зменшити зусилля алгоритмів.Якщо ви зміните
зусиль від середнього до низького синтезу процес буде завершено раніше.
Однак область може бути збільшено, але, оскільки ви тільки турбота про
Час виконання буде добре!

pmat

Деякі великі проекти робити зайняти багато часу, щоб синтезувати.Скільки FPGA використання це доповідь?

Будьте впевнені, ваш
комп'ютер не йде з пам'яті.Перевірте вашу операційну систему
в пам'ять монітора.

Іноді
з'являються дуже повільно XST продуктивність, якщо я використовую Verilog "початковий" блок з "за" петля для ініціалізації блоку пам'яті.

Моя XST синтезу час дійсно величезні!!..це було вже більше 4 годин, і я до сих пір не отримав моєї EDIF!..Що може бути причина?..
Мій ноутбук конфігурації:
1.7G Centrino (Спадщина .. він отримав у 2005 році).
1GRAM
Linux - CentOS 4
Xilinx ISE 10.1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back