необхідну допомогу для проектування генератора на 5.8GHz

A

Abhishekabs

Guest
привіт друзі я розробці генератора на frequencey 5.8GHz Я використовую GaAsFET транзистор (низький рівень шуму) як активного пристрою. Я хочу зробити дизайн осцилятора з мікрополоскових резонаторів Якоїсь однієї скажіть мені, як генератор призначений на цій частоті? Я хочу swith його тривалості 1 нс. (Його Q низький) Я не маю ніякого посилання спасибі

Гарний початок для осцилятора, спробуйте pozar книги, а в розділі 5 книги Гонсалес також, нелінійні НВЧ і РЧ схем Стівена масу хорошого про те, як це робиться, і використання мікрополоскових як елемент зворотного зв'язку, щоб зробити підсилювач є нестійким, а Потім, дизайн резонатор для цієї частоти, що ур номер деталі транзисторів khouly

Транзистор є NE 3210S01 (низький рівень шуму FET)

Фріст U Go www.cel.com , і отримати комплект оголошень дизайн, який includel нелінійних моделей транзисторів і почати процес проектування khouly

Я не маю на даний час ADS ласка, скажіть мені інше рішення

[Цитата = Abhishekabs] Я не маю на даний час ADS ласка, скажіть мені інше рішення [/ цитата] Що симулятор програмне забезпечення ви використовуєте?

і можна використовувати MWO, або які CAD пакет зі використовуватиме khouly

Я буду використовувати MWO може у запропонувати мені будь IEEE або інші документи публікація, яка описує метод проектування високої частоти генератора з використанням GaASFET Наприклад, так що я можу вивчати різні Завдяки методам

перевірити книги мікрохвильової твердих схем держава "indr bahal" СВЧ схем з використанням лінійних і нелінійних методів "Роде" khouly

Привіт, краща книга для ВЧ схем Проектування РФ Схемотехніка Людвіга і Brethcko Ви можете пошукати її на EDA Книги ради. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back